Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Η Γη της Ελιάς” – Spoiler: Ο Δημοσθένης μετανιώνει αλλά έρχεται η αρχή του τέλους

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της “Γη της Ελιάς”, από τον αέρα του Mega.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η κίνηση της Ξένιας να αποκαλυφθεί στην Ασπασία φαίνεται ότι θα είναι η αρχή του τέλους για τον Δημοσθένη στη Γη της ελιάς.

Η Ασπασία όπως έχουμε δει προχώρησε στο να ζητήσει διαζύγιο ενώ ο Δημοσθένης της διαμηνύει να κάνει πίσω γιατί θα εκτεθεί στο δικαστήριο.

Ο Δημοσθένης μάλλον δεν είχε υπολογίσει σωστά ούτε τις κινήσεις της ύπουλης Ξένιας ούτε τις αντιδράσεις της οικογένειάς του.

Ο τρόπος που τον κατακεραυνώνει η Ειρήνη αλλά κυρίως όσα θα του πει ο Ορέστης θα τον φέρουν σε μεγάλο αδιέξοδο.

Όπως αναφέρει το TV24 στο spoiler του, θα τον δούμε να μετανιώνει αλλά είναι αργά.

Η Ξένια έχει καταστρώσει το πονηρό σχέδιό της να τον εκβιάσει με το παιδί. Ξέρει ότι το χαρτί που έχει υπογράψει δεν έχει ισχύ και ο στόχος της είναι να γίνει κυρία Καπερνάρου.

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να κάνει τίποτα αφού χάνει την Ασπασία και οδηγείται να της ζητήσει συγγνώμη. Πέφτει στα γόνατα και αναγνωρίζει το λάθος του αλλά η γυναίκα του έχει αποφασίσει να απεγκλωβιστεί.

“Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς” θα είναι η απάντησή της.

Ο Δημοσθένης καταρρέει βλέποντας την οικογένειά του  να καταρρέει και φυσικά η πρώτη που πρέπει να πληρώσει είναι η Ξένια.

Τα πράγματα όμως θα πάρουν μια πιο τραγική τροπή για εκείνον.

Ο Ορέστης που στέκεται στο πλευρό της Ασπασία, αρχίζει επιτέλους να ανακαλύπτει πράγματα που τον βάζουν σε σκέψεις αλλά και στα ίχνη του. Όταν καταλαβαίνει ότι ο Δημοσθένης είναι εγκέφαλος της εγκληματικής συμμορίας, θα ψάξει και τον θάνατο του Κίμωνα και τότε θα ανοίξει για όλους ο ασκός του Αιόλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!