Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κόντρα άνευ προηγουμένου στον αέρα του Super Κατερίνα: “Βουλώστε το σας παρακαλώ, μιλάω εγώ”

Μια κόντρα άνευ προηγουμένου δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Καραγιάννη από τον ιστότοπο ekklisiaonline σχετικά με την υιοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών και, με αφορμή τη συνέντευξη της Ιωάννας Παππά, η οποία δήλωσε πως η κοινωνία είναι πολύ σκληρή απέναντι σε τέτοια θέματα. 

Η κόντρα on air 

Στα τόσα χρόνια που είμαι στο κουρμπέτι θα ήθελα να πω ότι έχουν γίνει βήματα μπροστά και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις εκπομπές που μας δίνουν την ευκαιρία να μιλήσουμε. Θα ήθελα να πως στον Ανδρέα Καραγιάννη ότι αν μελετούσε το θέμα της ασφάλισης και  της κληρονομιάς της σύνταξης της ασφάλισης, τότε θα ξέρατε, επειδή είστε αδιάβαστος και θρασείς, ότι στο θέμα της ασφάλισης δεν κληρονομεί αυτός που έχει συμφωνώ συμβίωσης, ξαναδιαβάστε τα βιβλία, σκίστε τα πτυχία σας και σκεφτείτε να ξαναβγείτε όταν θα μιλάμε μαζί», είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με τον Ανδρέα Καραγιάννη να απαντά: “Οι δημοσκοπήσεις σας διαψεύδουν. Τώρα επιτίθεστε σε όλο τον κόσμο”.

“Θα σας παρακαλούσα να μην μιλάτε πάνω μου, η μαμά σας δεν σας έχει μάθει τα βασικά; Βουλώστε το προς στιγμήν μιλάω εγώ. Μην κάνετε παράσιτα, θα έχετε τον λόγο μετά και εσείς”, πρόσθεσε εκνευρισμένος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!