Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρόωρο τέλος για την Κατερίνα Καινούργιου και το “Λόγω TiVis”

Η μεσημεριανή παρέα του “Λόγω TiVis” έδωσε μια χαρούμενη πινελιά στα γκρίζα μεσημέρια του Ελληνα τηλεθεατή όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα σταματήσει το Πάσχα και όχι το καλοκαίρι στο κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν ενώ η απόφαση βρίσκει σύμφωνους τους συντελεστές της εκπομπής αλλά και το κανάλι. Παρότι ο κόσμος αγάπησε την συγκεκριμένη εκπομπή- χαρακτηριστικό παράδειγμα τα μηνύματα που δέχονται καθημερινά από τον κόσμο- ορισμένες φορές η επιτυχία μιας εκπομπής βασίζεται στους δείκτες τηλεθέασης που πολλές φορές καθορίζουν μια εκπομπή και το μέλλον της στο “τηλεοπτικό τοπίο”.

Το πρώτο τηλεοπτικό εγχείρημα της Κατερίνας στο “τιμόνι” της παρουσίασης συνάντησε αρκετά εμπόδια από την αρχή που το σήμα της εκπομπής “έπαιξε” για πρώτη φορά στον ALPHA, με πληθώρα τηλεκριτικών να την κρίνουν αρνητικά, όμως αυτό δεν φάνηκε να την πτοεί, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την εξέλιξη της σε μία επαγγελματία του χώρου που δεν αφήνει τίποτα να την ταράξει κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού προγράμματος.

Τέλος, η απόφαση αυτή αφορά μονάχα το “Λογω TiVis” και όχι τη συνεργασία της γενικότερα με το κανάλι της Κάντζας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!