Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κορομηλά: “Δεν ξέρω τι είπε η κα Γερμανού, εγώ ξέρω ότι ήμουν υπεύθυνη της και…”

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στο Πρωινό για τη Ναταλία Γερμανού και σχολίασε της δηλώσεις της πως είναι απέναντι στους συνεργάτες της αλλά αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η δημοσιογράφος τη ρώτησε. «Η Γερμανού είπε ότι είναι σκύλα μερικές φορές με τους συνεργάτες της. Ήσασταν ποτέ αυστηροί με τους συνεργάτες σας;».

Και η Ρούλα Κορομηλά ανέφερε: «Δεν ξέρω τι είπε η κα Γερμανού. Εγώ ξέρω ότι ήμουν υπεύθυνη της κυρίας Γερμανού στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» που είχα δώσει και τον τίτλο… Αυτά. Δεν λέω κάτι άλλο.».

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι σκληρή, με την έννοια ότι δεν είμαι προσβλητική. Άλλο να θέλεις το έργο σου να παράγεται σωστά και όλοι να δουλεύουμε για ένα στόχο και άλλο να προσβάλεις. Δεν έχω προσβάλει με επίθετα, με χαρακτηριστικά ποτέ κανέναν και το λέω δημόσια. Ποτέ»!

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega», είπε: «Η συνεργασία με τον κ. Χατζηγιάννη είναι άψογη. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν ήρθε να πάρει τον ρόλο κανενός παρουσιαστή, δεν ήρθε να πάρει τον τίτλο είμαι παρουσιαστής. Συμβάλει ουσιαστικά και δίνει κύρος στη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά μπορεί να παρεμβαίνει και να μιλάει οποιαδήποτε στιγμή αυτός αισθανθεί την ανάγκη να το κάνει. Δεν ήρθε για να επιδείξει το ταλέντο του ως παρουσιαστή».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!