Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Δημήτρης Μακαλιάς για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη: “Ντροπή που δεν του έγινε πρόταση”

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star. Εκεί ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Παναγιώτη Χατζηδάκη

Όσα είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς

“Δεν έχω ιδέα, έχω μία αίσθηση ότι δεν θα γίνει το your Face sounds familiar. Ξέρεις κάτι ότι θα γίνει; Μακάρι και θα μου άρεσε πάρα πολύ η Αντιγόνη. Έχει κάνει μία πρώτη συζήτηση, αλλά δεν έχει πάρει κάποιο τηλεφώνημα. Είναι ωραία εμπειρία και θα της αρέσει πάρα πολύ” είπε για την πρόταση που δέχθηκε η σύζυγός του για το σόου του ΑΝΤ1.

“Θα τον δείτε τελικά τον Παναγιώτη Χατζηδάκη καλεσμένο, θα έρθει. Δεν μπορώ να σας πω. Ο Παναγιώτης είναι μέλος της οικογένειάς μας. Θα έρθει οπωσδήποτε. Τον αγαπώ. Να λέμε καμιά αλήθεια όντως το ήθελε και δεν του έγινε καμία πρόταση. Ντροπή γιατί ο Παναγιώτης θα έπρεπε να έχει δεχτεί μία πρόταση. Γενικότερα είναι καλό να δεχόμαστε προτάσεις και ο Παναγιώτης είναι πολύ καλός. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θα ήθελα σε πράγματα που κάνω να είναι μέσα μαζί μου. Μακάρι την επόμενη φορά. Ανα πάσα στιγμή θα βρει το δρόμο του και θα κάνει πρώτα που το αρέσουν” κατέληξε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε το απόσπασμα στα 2 λεπτά

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!