Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

My Style Rocks: “Έλιωσαν” οι πάντες με την ιστορία από τα μπουζούκια – “Ο Κουρκούλης μας πετούσε λουλούδια”

Τα ευτράπελα από την έξοδό της στα μπουζούκια διηγήθηκε η Γεωργία στο σημερινό (7/12) My Style Rocks. Η νεαρή παίκτρια αποκάλυψε πως επισκέφθηκε πρόσφατα μαζί με τη Μορτασία το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Κουρκούλης. Ωστόσο, προηγήθηκε μία μάλλον αστεία ιστορία, που έκανε τους πάντες στο πλατό να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Της λέω: θα πάμε στον Κουρκούλη, πηγαίνω εγώ μία φορά την εβδομάδα. Και μου λέει η Μορτασία: μου στέλνεις τα τραγούδια του μην ξεφτιλιστώ, για να μπω στο κλίμα; Της είπα να μπει στο YouTube να τα ακούσεις. Τα άκουσε», περιέγραψε αρχικά η Γεωργία.

«Με το που καθόμαστε και βγαίνει ο Κουρκούλης, ρωτάει: ποια είναι η Γεωργία από το My Style Rocks που έρχεται εδώ; Και άρχισε να μας πετάει λουλούδια! Εμένα δεν με είδε», συμπλήρωσε η Μορτασία για την εμπειρία της από τα μπουζούκια με τους κριτές και την παρουσιάστρια να ξεσπούν σε γέλια.

«Είδα το βίντεο στο TikTok που είναι η Μορτασία στα μπουζούκια, που δεν πάει στα μπουζούκια, γιατί είναι γκοθ και τα λοιπά. Το είδες; Έπαθα σοκ», είπε από την πλευρά της η Κατερίνα Καραβάτου.

«Πήγα για να ανοίξω τους ορίζοντές μου. Χρόνια το λέω ότι θέλω μια φορά να πάω και στην Πάολα. Τώρα είπα ότι θα πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα», παραδέχθηκε με χιούμορ η Μορτασία στο My Style Rocks.



«Ξεφτιλίστηκα! Φόρεσα και τα στρας, παρίστανα τη Διονυσία», είπε γελώντας η παίκτρια του My Style Rocks ολοκληρώνοντας την αστεία ιστορία της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!