Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζαρίφη – Αλεξάνδρου: Ξέσπασε στον αέρα – “Ζητάμε δικαίωση, αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για όλους μας – «Όποιος γνωρίζει να ανοίξει το στόμα του””

Το δικό τους μήνυμα-απαίτηση για δικαίωση έστειλαν μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του ΟΡΕΝ η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή το αποτρόπαιο περιστατικό με τη θανάσιμη κακοποίηση ενός χάσκι, του Όλιβερ, στην Αράχωβα, που είδε το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, έκαναν μία έκκληση προς τη Δικαιοσύνη ώστε να εντοπιστεί ο δράστης του εγκλήματος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

«Εγώ από αυτή την εικόνα εγώ κρατάω αυτό το υπέροχο σκυλί, τον Πίνατ, που ήταν τόσο τυχερό, τον λατρεύουμε και ζει μια ζωή χαρισάμενη, όπως θα έπρεπε να ζουν όλα τα σκυλάκια εκεί έξω», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη, βλέποντας πλάνα από τη συνάντηση του Τούρκου προέδρου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Πρέπει – και όλη η ελληνική κοινωνία το απαιτεί – να δοθεί δικαίωση για τον Όλιβερ. Ακούμε τραγικές περιγραφές για το τι ακριβώς συνέβη σε αυτόν τον σκύλο-ορόσημο για την Αράχοβα. Πρέπει να ανοίξουν στόματα και σε πολύ λίγο διάστημα να μάθουμε ποιος είναι ο υπαίτιος αυτού του εγκλήματος», επισήμανε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Μην ξεχνάτε ότι αυτοί οι – δεν θα τους χαρακτηρίσω ανθρώπους – είναι επικίνδυνοι για όλους μας και πάνω απ’ όλα για τα κατοικίδιά μας, που είναι οικογένειά μας. Δικαίωση για τον Όλιβερ», τονίζει αμέσως μετά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Η κοινή γνώμη είναι έξαλλη. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα πάνω στο ζώο. Δικαίωση για τον Όλιβερ, παιδιά», υπογράμμισε η Κατερίνα Ζαρίφη, με τον Δημήτρης Αλεξάνδρου. να συμφωνεί και να κάνει τη δική του τοποθέτηση.

«Κάποια σκυλάκια δεν στάθηκαν δυστυχώς τόσο τυχερά. Πρέπει και απαιτεί όλη η ελληνική κοινωνία δικαίωση για τον Όλιβερ. Ακούμε τραγικές περιγραφές για το τι συνέβη σε αυτόν τον σκύλο ορόσημο για την Αράχωβα, πρέπει να ανοίξουν στόματα και πρέπει σε λίγο χρονικό διάστημα να μάθουμε ποιος είναι ο υπαίτιος του προβλήματος. Δεν θα χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους, θα πω ότι είναι επικίνδυνοι για όλους μας και πάνω από όλα για τα κατοικίδιά μας που είναι σαν οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου., ο οποίος τόνισε: «Δικαίωση για τον Όλιβερ και μη ξεχνάμε ότι το θέμα μας είναι ο σκύλος και η αποτρόπαια πράξη. Όχι ό,τι συμβαίνει γύρω στην κοινωνία, πρέπει να στιγματίζεται μία συγκεκριμένη κοινωνία. Πρέπει να σταθούμε πάνω στο αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε, να βρεθεί ο ένοχος και να υπάρχει λύση. Είμαστε χώρα με νόμους και όποιος γνωρίζει να ανοίξει το στόμα του. Κι όχι αυτό που συμβαίνει, το μπάχαλο που κάποιος λέει «είδα κάτι». Να πας με το όνομά σου στις Αρχές και να τα πεις. Αυτή η Τανζανία που γίνεται στα social που ο καθένας γράφει και κατηγορεί, είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί.

Δεν γίνεται κάποιος να γράφει ασυναρτησίες, επειδή ο ψυχικός κόσμος του δεν είναι καλά, και μπορεί να κατηγορήσει κάποιον άνθρωπο που ενδεχομένως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Πρέπει να βοηθάμε και να λέμε τη γνώμη μας. Δεν πρέπει να κατηγοριοποιούμε, να σηκώνουμε το δάχτυλο και να κάνουμε cancel! Πρέπει οι Αρχές να πάρουν επιτέλους θέση! Είμαστε μία χώρα που έχουμε νόμους».



Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!