Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Το Ναυάγιο” – Spoiler: Η Ειρήνη κινδυνεύει από τον Ιπποκράτη – Η πρόταση γάμου στην προσπάθειά του να τη “φιμώσει”

Σοκαριστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο, με τον Ιπποκράτη να αλλάζει πρόσωπο απέναντι στην Ειρήνη, η οποία ξεκινά να ψάχνει την αλήθεια για το ναυάγιο και τους ενόχους που έχασε από τη ζωή της τον άντρα της και πνίγηκε τόσος κόσμος.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο;

Ο Ιπποκράτης Πανόπουλος δεν είναι ο άντρας που γνώρισε η Ειρήνη πριν από λίγο καιρό, όταν την έσωσε από το ναυάγιο του Φοίνιξ. Κάθε μέρα που περνάει, εκείνος ξεδιπλώνει ακόμα ένα άσχημο κομμάτι του εαυτού του.

Όχι απλά την έσωσε από το ναυάγιο, αλλά τη φρόντισε, νοιάστηκε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και φυσικά φιλοξένησε και τους δύο στο σπίτι του, μέχρι εκείνη να σταθεί ξανά στα πόδια της. Δεν φαίνεται απλά ένας ήρωας, αλλά και ένας καλός άνθρωπος με ήθος, αρχές και ενσυναίσθηση.

Αυτό το πρότυπο όμως, σύμφωνα με το TV 24, θα αρχίσει σύντομα να καταρρέει πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα, όταν η Ειρήνη αρχίσει να ενδιαφέρεται για την έρευνα του Γιώργησχετικά με τα αίτια του ναυαγίου.

Αρχικά ο Ιπποκράτης θα αντιδράσει άσχημα όταν δει στο σπίτι του τον δημοσιογράφο και θα της ζητήσει να μην τον δεχτεί ποτέ ξανά. Η απάντησή της όμως θα είναι καθοριστική για την αρνητική έκβαση της σχέσης τους.

“Πώς μπορείς να μου ζητάς κάτι τέτοιο; Ξέρεις ότι καταστράφηκε η ζωή μου σε αυτό το ταξίδι από τα Χανιά στην Αθήνα. Έχασα ό,τι είχα, τον άντρα μου και τα όνειρά μας και θέλεις να σιωπήσω; Να μη βοηθήσω να βρεθεί ο ένοχος;”, θα τον ρωτήσει κι εκείνοες θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πως όλα βασίζονται σε ανθρώπινο λάθος.

Η πρόταση γάμου

Ύστερα από αυτό, όπως αναφέρει το TV24, ο Ιπποκράτης θα αρχίσει να παρακολουθεί στενά την Ειρήνη και τις κινήσεις της. Εκείνη, που δεν θα δώσει την παραμικρή σημασία στα λόγια του, θα έρθει σε επαφή πάλι με τον Γιώργη που θέλει να πάρει συνέντευξη από εκείνη και τη Λίνα.

Λίγο αργότερα όμως θα τα βάλει και πάλι μαζί της. «Γιατί Ειρήνη; Δεν καταλαβαίνεις ότι θα βάλεις σε κίνδυνο τη δουλειά μου;» τη ρωτά κι εκείνη του απαντά: «Για να μη βάλω δηλαδή σε κίνδυνο τη δουλειά σου, μου ζητάς να κρύψω τον θάνατο του άντρα μου;».

Μεταξύ τους θα προκύψει έντονος διαπληκτισμός και ο Ιπποκράτης θα καταλάβει ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να «δραπετεύει» από την επιρροή του. Όταν μάλιστα ψάξει για δουλειά προκειμένου να κερδίσει την ανεξαρτησία της, εκείνος θα αγχωθεί και θα κάνει την κίνηση ματ.

Θα της ζητήσει να γίνει γυναίκα του, πρόταση που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση. Ο αξιωματικός του Λιμενικού θα καταλάβει πως μόνο έτσι ίσως αποφασίσει να σιωπήσει απέναντι στον Βασιλείου, όμως η Ειρήνη δεν θα απαντήσει αμέσως.

Τα σκοτεινά σχέδια του Ιπποκράτη θα συνεχιστούν και πιο συγκεκριμένα θα αρχίσει να ψάχνει τα πάντα για τη ζωή και τις κινήσεις της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!