Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Λιάγκας: Στροφή 180ο μοίρες για Στάνκογλου – Χρηστίδου – “Το λάθος είναι συνολικό, μία ηλίθια φήμη δημιούργησε αναστάτωση”

Ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα της εκπομπής του Πρωινό, θέλησε να κάνει μια στροφή 180 μοιρών για το θέμα Στάνκογλου – Χρηστίδου. Πριν μερικές ημέρες δήλωνε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής του ότι γνώριζε εδώ και μήνες για τη «νέα σχέση» του Γιάννη Στάνκογλου με γνωστή παρουσιάστρια;

Όλα αυτά… ξεχάστηκαν μετά την επιστολή του ηθοποιού προς τα Μέσα με την οποία παρακάλεσε από τις εκπομπές να ζητούσουν συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσαν στα παιδιά του από τη διάδοση της ψευδούς είδησης. (δες εδώ τι αναφέρει ο Γιάννης Στάνκογλου στην επιστολή που έστειλε προς όλα τα Μέσα)

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

“Τι να κάνουν οι άνθρωποι. Το ξεκαθάρισαν και κοίτα πως μπορείς να μπλέξεις. Εγώ σε αυτό απορώ, εντάξει, τσίμπησε μια εκπομπή, ακολούθησαν άλλες, το λάθος είναι συνολικό. Το θέμα είναι το εξής, πως μπορεί μια φήμη που από κάπου προέκυψε, κάποιος από το μυαλό του κατέβασε μια ιστορία, και όλη αυτή η φήμη είχε διασπαρεί σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο. Το είχαμε ακούσει σαν φήμη όλοι, δεν το είχαμε πει. Το είπε μια εκπομπή, μετά το είπαν κι άλλοι γιατί σου λέει, “α, για να το πει αυτή…” 

Πως μπορεί μια φήμη ηλίθια να δημιουργήσει μια αναστάτωση σε ανθρώπους, που προφανώς δε φταίνε σε τίποτα. Μεγάλη προσοχή στο τι λέμε και πως τα λέμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Πέμπτης μετά την επιστολή του Γιάννη Στάνκογλου προς τα Μέσα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!