Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελεονώρα Μελέτη για αποχώρηση Κορινθίου από τον ΑΝΤ1: “Γνωρίζω ότι δεν είναι σε πρώτο πλάνο ο Λιάγκας”

Έπειτα από την προβολή της συνέντευξης του Γιάννη Αϊβάζη, στο Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη και το πάνελ της θέλησαν να σχολιάσουν τον θυμό του ηθοποιού για τον παρουσιαστή. 

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη

“Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια” ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις αυτές, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε, πως από όσο γνωρίζει η ίδια, δεν είναι ο Γιώργος Λιάγκας εκείνος που ευθύνεται για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή.

“Είπε ότι είναι θυμωμένος αλλά όχι με τον Γιώργο Λιάγκα. Έχω την αίσθηση, πως τον Γιώργο, αν τον παίρνανε λίγο τα σκάγια είναι γιατί περιμένανε να είχε γίνει μια διαφορετική διαχείριση γιατί ήταν φίλοι… Αν οι δυο άνθρωποι αυτοί θέλουν να λύσουν μια οποιαδήποτε παρεξήγηση, υπάρχουν τα τηλέφωνα, δε χρειάζεται να το κάνουν ζωντανά.

Επειδή έτυχε και έκανα διακοπές με τα παιδιά το καλοκαίρι, δε θα πω πολλά πράγματα γιατί μπορεί να μη θέλουν να ακουστούν κάποια πράγματα. Αλλά, επειδή έχουν μοιραστεί μαζί μου κάποια πράγματα, από αυτά που γνωρίζω, δεν είναι σε πρώτο πλάνο ο Γιώργος Λιάγκας” είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!