Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Night Out”: Απόψε η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Την Ναταλία Γερμανού θα απολαύσουμε απόψε στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη Night Out“.

Ο Θεοχάρης προσφέρει στην καλεσμένη του ένα δροσιστικό ποτό και μαζί συζητούν για την πολυετή της πορεία στην τηλεόραση, τις προσωπικές της σχέσεις που απασχόλησαν συχνά τα ΜΜΕ, αλλά και το βαρύ όνομα του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού, που κουβαλούσε για χρόνια στους ώμους της.

Η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Η Ναταλία Γερμανού αυτοαποκαλείται “παλιά καραβάνα” στην τηλεόραση και εξηγεί πως πλέον “δεν είναι τόσο εύκολο για ένα κανάλι να με βάλει σε ένα καλουπάκι”.

Παράλληλα, παραδέχεται πως έχει υπάρξει ιδιαίτερα σκληρή με συνεργάτες της, όπως άλλωστε και με τον ίδιο της τον εαυτό.

Φυσικά, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έχει ετοιμάσει και αυτή την εβδομάδα μία σειρά από πρωτότυπα παιχνίδια για την προσκεκλημένη του.

Η παρουσιάστρια απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε αποκαλυπτικές ερωτήσεις τόσο συνεργατών της στην εκπομπή, όσο και της απολαυστικής Έλενας Παπαρίζου.

Πόσο εύκολα μπορεί η Ναταλία Γερμανού να αναγνωρίσει τους στίχους που έχει υπογράψει μέσα από μία σειρά ευρηματικών emoji;

Σε ποιον θα εμπιστευόταν τη θέση του παρουσιαστή της εκπομπής της αν γινόταν για μία μέρα στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού;

Πώς σχολιάζει δηλώσεις που απασχόλησαν έντονα την επικαιρότητα;

Πριν αποχαιρετήσει την ταράτσα του late night show του MEGA, η παρουσιάστρια μιλά για τον πατέρα της Φρέντυ και εξομολογείται:

“Ο πατέρας μου σιχαινόταν να υποχρεώνεται, κυρίως για την κόρη του”.

Τέλος, αποκαλύπτει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη πώς κυλά αυτό το διάστημα η προσωπική της ζωή, αλλά και τι όνειρα κάνει για το μέλλον.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!