Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μπέττυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό μέλλον της: “Δεν θα κάνω ποτέ στην εκπομπή κάτι που δεν με εκφράσει ή μπορεί να προσβάλλει κάποιους”

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για την εξέλιξη της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, για τις κόρες, ενώ απάντησε και στις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος δήλωσε πως δεν δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από την Μπέττυ Μαγγίρα στη νέα της εκπομπή.

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα

“Δεν θα κάνω ποτέ κάτι στην εκπομπή που δεν με εκφράζει ή μπορεί να προσβάλλει κάποιους. Η φετινή σεζόν μου αρέσει πάρα πολύ, είναι γεμάτη κόντρες και τρελαίνομαι για κόντρες. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει κοντράρει κανείς, αλλά δεν ξέρεις και τι θα μας ξημερώσει αύριο”, είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα. 

Όσον αφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος είπε πως δεν δέχτηκε πρόταση από την Μπέττυ Μαγγίρα για να συνεργαστούν ξανά, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: “Μιλάγαμε χθες το βράδυ και του είπε “σε προκαλώ να έρθει στην εκπομπή και να ξεκαθαρίσουμε το beef μας στον αέρα. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποιο beef, τον αγαπώ πάρα πολύ. Παρόλο που δουλέψαμε μόνο έναν χρόνο μαζί, είναι σαν να τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και όντως τον κάλεσα να έρθει στην εκπομπή. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό που είπε, δεν του έγινε πρόταση, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με εμένα”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!