Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

My Style Rocks: “Πάγωσαν” όλες σε αυτή την αποχώρηση και δάκρυσε η Σοφία Χατζηπαντελή

Για μια τελευταία… πασαρέλα στο My Style Rocks έμελλε να βρεθεί, το απόγευμα της Παρασκευή, μία διαγωνιζόμενη στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και στο τέλος του επεισοδίου, ως είθισται, θα έπρεπε να αφήσει για πάντα πίσω το πλατό του ριάλιτι μόδας μαζί με τις συμπαίκτριες της.

Ύστερα από την ολοκλήρωση όλων των εμφανίσεων σε αυτό το My Style Rocks Gala, οι τρεις κριτές έπρεπε να αποφασίζουν ποιες δύο παίκτριες θα κρατούσαν στον διαγωνισμό και ποια μία θα έστελναν στο σπίτι της. Στον τάκο, λοιπόν, βρέθηκαν η Ντένη, η Χριστιάννα και η Δώρα συγκεντρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία.

«Ντένη, ήρθε η ώρα να σε αποχαιρετήσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης με τις περισσότερες παίκτριες του My Style Rocks να μένουν με το στόμα ανοικτό.

«Εντάξει, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα εδώ» τόνισε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας, ύστερα από το πρώτο σοκ, για να αποχαιρετήσει στη συνέχεια τους κριτές και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως η Σοφία Χατζηπαντελή πλάνταξε στο κλάμα για αυτή την αποχώρηση αγκαλιάζοντας με θέρμη την πρώην, πια, παίκτρια του My Style Rocks.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!