Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Βασίλης Καπερνάρος στην Κατερίνα Καινούργιου: “Έχετε πάρει μαθήματα ευγένειας, είναι αργά να σας τα δώσω τώρα εγώ”

Ο Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη. Ωστόσο, η συζήτηση γρήγορα… εκτροχιάστηκε, όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μία διευκρίνιση ως προς τις ιατρικές γνωματεύσεις που κατέθεσαν οι ενάγουσες (Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού) στο δικαστήριο, τις οποίες ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη χαρακτηρίζει στην έγκλισή του «ψευδείς».

Όσα είπε ο Βασίλης Καπερνάρος 

“Αφού έχετε τον κύριο Γκουντάρα εκεί που γνωρίζει νομικά, εμένα γιατί με καλέσατε;”, ρώτησε αρχικά με νόημα ο κύριος Καπερνάρος, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά υπερασπιζόμενη τον συνεργάτη της: “Αρχικά, σας μίλησε πολύ ευγενικά, δεν σας επιτέθηκε. Κι εμείς τη δουλειά μας κάνουμε”.

“Ακούστε με και μετά ρωτήστε με. Κατ’ αρχάς, είναι αγενές την ώρα που μιλάει κάποιος να τον διακόπτετε και να τον παραποιείτε λέγοντας: άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δεν είναι ευγενικό”, παρατήρησε αμέσως μετά ο γνωστός νομικός.

“Νομίζω ότι έχετε πάρει μαθήματα ευγένειας, είναι αργά να σας τα δώσω τώρα εγώ. Δεν υπάρχει όμως λόγος να κάνουμε τεταμένη τώρα την ατμόσφαιρα. Είμαι εδώ για να πω πέντε πράγματα και να τελειώνουμε. Γιατί κάνετε άσκοπες επαναλήψεις;”, συμπλήρωσε ο Βασίλης Καπερνάρος, ενοχλημένος από τις συνεχείς διακοπές που δέχθηκε στον λόγο του.

“Ερωτήσεις κάνουμε, σας ευχαριστούμε που μας κάνετε μαθήματα ευγένειας. Τα έχω πάρει από την οικογένειά μου. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί επιτίθεστε και σε μένα και στους συνεργάτες μου”, αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!