Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Δημήτρης Παπανώτας “καρφώνει” την Πέγκυ Ζηνά: “Το κουβαλάμε το νερό του ρατσισμού και μετά δηλώνουμε αντιρατσιστές”

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε από τον αέρα της εκπομπής Happy Day, όσα είπε η Πέγκυ Ζήνα. Ο δημοσιογράφος του Alpha έμεινε στη λέξη «ρατσιστικό» που χρησιμοποίησε η τραγουδίστρια, προκειμένου να χαρακτηρίσει όσους σχολιάζουν την ηλικία και τις στυλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή.

Όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας

“Καλά τώρα την άποψή μας για το τι είναι ρατσιστικό να προσέχουμε λίγο πως τη λέμε, γιατί μετά ανεβαίνουμε σε κάτι σκηνές που… το κουβαλάμε το νερό του ρατσισμού και μετά δηλώνουμε αντιρατσιστές”, σχολίασε αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο ο Δημήτρης Παπανώτας.

“Ελπίζω να καταλαβαίνει η Πέγκυ Ζήνα. Πάντως η Παπαρίζου κατάλαβε σίγουρα. Γιατί με είχαν ρωτήσει “θα πάει η Παπαρίζου;”, λέω: δεν πιστεύω να πάει η Παπαρίζου εκεί… και δεν πήγε”, εξήγησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες του.

“Δεν το κατάλαβα αλλά ο Δημήτρης κάτι ξέρει. Ας μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, γιατί πιστεύω ότι θα το μετανιώσω που σε ρώτησα περισσότερα και θα ανοίξει καβγάς. Καλύτερα να μη ρωτήσω”, είπε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Κάτι που έβλεπα χθες της κυρίας Ζήνα… κατάλαβε εκείνη. Εσύ γιατί να το μετανιώσεις; Εδώ δεν το μετανιώνουν αυτοί”, είπε κλείνοντας το θέμα ο Δημήτρης Παπανώτας, αναφερόμενος στη συμμετοχή της τραγουδίστριας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου στον Βόλο, έπειτα από πρόσκληση του Αχιλλέα Μπέου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!