Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στάθης Σχίζας: Αφήνει ανοιχτό παράθυρο για να είναι στο Survivor;

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα του Πρωινό ΣουΣού. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο νικητής του Survivor μίλησε για την διπλή του εμπειρία στο ριάλιτι επιβίωσης, τις φήμες που τον θέλουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο και την προσωπική του ζωή.

Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας

Ειδικότερα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως “έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από το τελευταίο Survivor που έφυγα και νομίζω ότι ετοιμαζόμουν να φύγω… πέντε χρόνια πίσω! Ήταν όλα τόσο έντονα πραγματικά αυτή τη χρονιά που πέρασε οπότε το έχω στο μυαλό μου σαν να ήταν πέντε χρόνια πίσω”.

“Λένε, ότι θα ξαναπάω στο Survivor. Απ’ όσο ξέρω το παιχνίδι θα γίνει αλλά με εμένα δεν ξέρω, δεν νομίζω. Νομίζω πως αυτός ο κύκλος έχει τελειώσει, βέβαια στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ”.

“Μου αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα, δεν μου αρέσει τόσο να είμαι μόνος μου, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω. Ασχολούμαι με τον εαυτό μου, με το μαγαζί μου, με το παιδί μου και την οικογένεια μου” συμπλήρωσε, επίσης, ο Στάθης Σχίζας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!