Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

To “Πρωινό” κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: “Έχει κάνει τα μικρά της εγκλήματα” – “Έχουν ακουστεί φωνές ψεύτικες”

Κατά της Ζήνας Κουτσελίνη στράφηκε σήμερα η παρέα του Πρωινό. Την αρχή έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής τοποθετήθηκαν στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο 24ωρο με διάφορους τρόπους.

Το σχόλιο από την παρέα του Πρωινό

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Βαγγέλης Περρής επισήμανε μεταξύ άλλων: “Αν πάρουμε εκπομπές της κ. Κουτσελίνη, υποψιάζομαι ότι θα δούμε ότι έχουν ειπωθεί πράγματα κατά άλλων γυναικών, έχουν ακουστεί φωνές ψεύτικες που δεν ανήκαν στο όνομα το οποίο έμπαινε από κάτω…”.

Σε αυτό το σημείο διέκοψε ο Γιώργος Λιάγκας για να διευκρινίσει: “Άρα λες ότι και η Ζήνα έχει κάνει τα μικρά της εγκλήματα στην πορεία της”.

“Όπως όλοι…”, πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Μαίρη Συνατσάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο, τοποθετήθηκε για την Μαίρη Συνατσάκη λέγοντας:

“όταν κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, θα πρέπει να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα”.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Έχουν δύο σε κάτι δίκιο για τη Συνατσάκη. Η Συνατσάκη από κάποια στιγμή και μετά από όταν έφυγε από την τηλεόραση, που από ότι φάνηκε την έπνιγε, γιατί έμπαινε σε έναν ρόλο που δεν της πήγαινε… Μετά ο ρόλος που απέκτησε η Μαίρη, που έγινε μανούλα, απέκτησε οικογένεια, είπε κάποια προβλήματα υπερασπίζοντας ανθρώπους που αποτελούσαν κάποτε μειοψηφία. Όλα αυτά τέλεια.

Το θέμα είναι το εξής. Με τη Μαίρη έχουμε συνεργαστεί δύο χρονιές και έχουμε συνεργαστεί και καλά και την πίστευα πάρα πολύ εγώ. Άλλο θέλω να πω, η Μαίρη Συνατσάκη στην πορεία, πολλές φορές, όταν σήκωσε την bandiera rossa της επανάστασης του πολιτικά ορθού και καλά έκανε, ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. Και κούνησε πολύ έντονα το δάχτυλο. Όταν λοιπόν, ακόμα και όταν έχεις δίκιο, κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, να ξέρεις, να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Όχι λάθη, αλλά και οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα. Είναι νομοτελειακό”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!