Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Βαγγέλη Περρή: “Με σχολίαζε με χυδαίο τρόπο ο Βαγγέλης Περρής, πόσο χυδαίο από την πλευρά ενός άνδρα;”

Η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα του Super Κατερίνα, μίλησε για τον Βαγγέλη Περρή. Αφορμή στάθηκε η κόντρα Ζήνας Κουτσελίνη – Μαίρης Συνατσάκη. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη Super Κατερίνα αναφέρθηκε στον πόλεμο που έχει δεχτεί η ίδια κατά καιρούς από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης για την εξωτερική της εμφάνιση.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

“Είναι χυδαίο να σχολιάζουν μια γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές. Σας μιλάει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή που στην ελληνική τηλεόραση έχει δεχτεί το μεγαλύτερο bullying. To ξεχνάμε όμως αυτό. Επίσης, και οι άνθρωποι που θίγονται, και δε το λέω για τη Ζήνα, το λέω γενικώς, όταν θίγονται αν σχολιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση, να μη σχολιάζουν ούτε την εμφάνιση των άλλων.

Ας μείνεις στο αν σου αρέσει ο άλλος στην παρουσίαση, στο πώς τα λέει, στο πώς τοποθετείται, και όχι στην εξωτερική του εμφάνιση. Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του, ειδικά αν είσαι γυναίκα και θέλεις να αλλάξεις κάτι πάνω σου. Αν δε θέλεις, μπορείς να μην τον παρακολουθείς και να αλλάξεις κανάλι.

Είναι πολύ άκομψο γυναίκες να σχολιάζουν άλλες γυναίκες. Και άντρες. Εμένα μου έχει τύχει στο παρελθόν να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο ο Βαγγέλης Περρής. Θα μου πεις τώρα, γιατί ασχολείσαι με τον Περρή. Πόσο χυδαίο όμως είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Λέω ένα παράδειγμα. Και άλλοι πολλοί στην ελληνική τηλεόραση” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!