Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Σπύρος Χαριτάτος αποκαλύπτει: Αυτός ήταν ο μισθός του με τον Γιώργο Καραμέρο στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Ο Σπύρος Χαριτάτος μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε για την πορεία του ως δημοσιογράφος και δικηγόρος.

Όσα είπε ο Σπύρος Χαριτάτος

“Δικηγορεύω κανονικά και τα Σαββατοκύριακα είμαι στην εκπομπή. Έχω το γραφείο μου, είναι μια ιστορία των τελευταίων δέκα ετών. Μετά από το δίδυμο με τον Γιώργο Καραμέρο (στο πρωινό του ANT1) συνέχισα την πορεία μου”, ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Χαριτάτος.

Για την περίοδο όπου πιέστηκε οικονομικά: “Ήμουν έξι χρόνια γενικός διευθυντής στον Alpha στο ραδιόφωνο και με πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Είχα πολλά καθήκοντα, μετά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και έπρεπε να βρω κι άλλη δουλειά” εξομολογήθηκε ο Σπύρος Χαριτάτος.

Για τα δημοσιεύματα σχετικά με την συμπεριφορά του: “Το ότι έλεγαν ότι είμαι έντονος στη δουλειά μου, με έκανε να χάσω δουλειά ή να μην πάρω μια δουλειά”.

“Μετά δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήρθαν και μου ζήτησαν συγγνώμη”, ανέφερε ο Σπύρος Χαριτάτος και αποκάλυψε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Καραμέρο: “Ήμασταν οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι για την αγορά (…) Στον ANT1 παίρναμε 4.000 ευρώ και αντίστοιχο πρόσωπο στο κανάλι έπαιρνε 100.00 ευρώ”, είπε στην πρωινή εκπομπή του Alpha ο Σπύρος Χαριτάτος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!