Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Αφροδίτη Γραμμέλη για την Φαίη Σκορδά: “Είναι ξεπερασμένο αυτό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ”

Τα όσα είπαν χθες η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη, σχετικά με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, σχολίασαν σήμερα στο “Mega Καλημέρα”. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, γι’ ακόμα μία φορά, πήρε θέση και εξέφρασε ανοικτά την άποψή της.

Όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη

“Μου αρέσει η Ελένη Μενεγάκη, γιατί θεωρώ ότι κάνει το σύγχρονο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όπου ένα λες, δέκα εννοείς. Είναι η πιο μοντέρνα εκδοχή του ρεπορτάζ για μένα. Επίσης, εγώ θα διαφωνήσω λίγο με τη Φαίη, που αγαπώ πολύ. Η Φαίη είναι από τους ανθρώπους που κάνουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πάρα πολλά χρόνια.

Εγώ νιώθω ότι πια αυτό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, έτσι όπως γινόταν στις εκπομπές, είναι ξεπερασμένο. Και η ανάγκη κάθε μέρα κάτι να συζητάμε είναι λίγο βαρετό, γιατί πια μπαίνουμε σε κάτι λεπτομέρειες που δεν αφορούν και τον κόσμο. Ασχολείται ο ένας με τον άλλον και γίνεται πολλή κουβέντα για το τίποτα”, είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε επίσης: “Θεωρώ ότι όλο το ρεπορτάζ είναι δέκα πράγματα που συζητάμε και ισχύουν τα εφτά. Τα τρία, όμως, που δεν ισχύουν είναι τα πιο σοβαρά”.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!