Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου: Αντέδρασε με ερώτηση ρεπόρτερ της εκπομπής της – “Δεν το θεωρώ κομψό”

Η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, αντέδρασε με ερώτηση από την ρεπόρτερ της δικής της εκπομπής, στην Έλλη Στάη. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη αποκάλυψη του χωρισμού της Εύας Αντωνοπούλου με την οποία και συνεργάζεται η σιδηρά κυρία των ειδήσεων αυτή τη σεζόν.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

“Μπορώ να ρωτήσω για την είδηση της κα. Αντωνοπούλου, ότι έχει πάρει χωριστούς δρόμους με τον άνδρα της” ρώτησε η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη με την Έλλη Στάη να απαντάει ως εξής. “Όχι, βεβαίως. Εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάω για τα προσωπικά των άλλων ανθρώπων”.

“Ευγενέστατη ήταν και είχε δίκιο στο τελευταίο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με τα προσωπικά τον άλλων, μια χαρά. Κυρία όπως πάντα. Εξαιρετική” υπογράμμισε, αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου για να προσθέσει εν συνεχεία ένα σχόλιο για την συγκεκριμένη ερώτηση που δέχθηκε η έμπειρη δημοσιογράφος από την ρεπόρτερ της εκπομπής της.

“Να πω όμως κάτι τώρα, με συγχωρείτε. Καταλαβαίνω και την δημοσιογράφο μας, την Χριστίνα Βουδούρη που είναι ένα πολύ καλό και εξαιρετική ρεπόρτερ και προσπαθεί πολύ, αλλά εγώ δεν ξέρω αν θα την έκανα αυτή την ερώτηση. Εννοώ ότι άμα ήταν η ίδια η Εύα Αντωνοπούλου ίσως και να την έκανα. Αλλά τώρα να πηγαίνεις σε μια συνάδελφο και να ρωτάς για τον χωρισμό τον προσωπικό της συναδέλφου, δεν το θεωρώ κομψό. Η άποψη μου είναι αυτή και μπορώ να έχω άποψη” υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!