Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης: Όταν η Απαράδεκτοι γνώρισαν την “κούτα”

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης έχει ανακηρυχθεί η 21η Νοεμβρίου και φυσικά το Mega δεν θα μπορούσε να μην τη γιορτάσει με ένα απόσπασμα από την πιο αγαπημένη και επιτυχημένη, σειρά του, τους «Απαράδεκτους»!

Το κανάλι, ανέβασε μια σκηνή από ένα από τα επεισόδια των Απαράδεκτων, όπου μαζεμένοι σε ένα σπίτι, η ήρωες της «θρυλικής σειράς», ανοίγουν ένα τεράστιο δώρο, καθώς είναι Χριστούγεννα και αντικρύζουν μέσα μια μεγάλη οθόνη!

«Μα τι κούτα είναι αυτή;», αναρωτιέται ο Γιάννης, με τη Μαρία Φιλίππου που εμφανιζόταν ως guest στη σειρά να του απαντά: «Δεν είναι κούτα, είναι τηλεόραση».

«Τι θα πει τηλεόραση», ρωτά επίσης η Σμαράγδα Διαμαντίδου, με τον Σπύρο να της μην μπορεί να της εξηγήσει, όπως και η Δήμητρα που άρχισε να βαρά την τηλεόραση από πάνω για να δει αν έχει κάτι μέσα.

Στο βίντεο του Mega υπάρχουν αποσπάσματα από διάφορα σίριαλ και εκπομπές του τώρα και του παρελθόντος που έχουν γράψει ιστορία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα, η εκπομπή «Ελένη» συγκέντρωσε και παρουσίασε σπουδαίες στιγμές που έχουν μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση, εκπομπές που έχουν αφήσει ιστορία, πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης αλλά και τις μεγάλες αλλαγές που έχει υποστεί το μέσο από το ξεκίνημά του.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!