Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Χατζίδου για τον Αντώνη Κανάκη: “Είχα δει στο όνειρό μου τον Αντώνη Κανάκη, μετά από αυτό τον έβλεπα διαφορετικά”

Η Ελένη Χατζίδου από τον αέρα της εκπομπής Breakfast@star θέλησε να μοιραστεί το όνειρο που είχε με τον Αντώνη Κανάκη. Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση της Μπέττυ Μαγγίρα στον Σωτήρη Καλυβάτση. 

Όσα είπε η Ελένη Χατζίδου

“Το σκεφτόμουν όταν είδα το θέμα που έχουμε, αλλά δεν θα το έλεγα ποτέ. Επειδή όμως τόλμησε η Μπέττυ, θα το κάνω κι εγώ. Την εποχή των Αμάν όταν είχαν πρωτοξεκινήσει τα παιδιά, είδα στο όνειρό μου τον Αντώνη Κανάκη. Δεν ήταν ότι ήμουν τόσο καψούρα με τον Αντώνη. Μετά από αυτό το όνειρο, που ένιωσα ότι τον κυνηγούσα κι ήμουν καψούρα, τον έβλεπα διαφορετικά κι είπα κοίταξε να δεις.

Κάποια στιγμή τον συνάντησα στην Θεσσαλονίκη, έπαιζε σε ένα μαγαζί μουσική και τίποτα… δεν. Από κοντά δεν μου έκανε, αλλά τον είχα δει στο όνειρό μου και μου έκανε κάπως. Τώρα δεν πάει να έρθει;” είπε η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και απάντησε με χιούμορ: “Ξέρεις πόσο ωραία ένιωσα; Και εγώ βλέπω στον ύπνο μου τον Γιάννη Σερβετά”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!