Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Φαίη Σκορδά για τα δημοσιεύματα για το μέλλον την στον ΣΚΑΪ: “Είναι η πρώτη φορά που το λέω”

Η Φαίη Σκορδά μίλησε από τον αέρα της εκπομπής της Fay’s Time για τα σενάρια και τα ρεπορτάζ σε εκπομπές που αφορούν στο τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΪ.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

“Όλα τα χρόνια υπάρχει τηλεοπτικό ρεπορτάζ και για τους παρουσιαστές. Μου κάνει εντύπωση όμως ότι είναι νωρίς. Πραγματικά όλα τα χρόνια τα άκουγα και τα διάβαζα όλα. Είναι η πρώτη φορά όμως που θεωρώ ότι δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο. Είναι η πρώτη φορά που το λέω, δεν έχω σχολιάσει ποτέ τίποτα.

Πάντα χαμογελάω και λέω είναι νωρίς. Νιώθω ότι είναι σαν να μην έχουμε τι να πούμε και άντε λέμε “σίγουρα η Φαίη θα έχει προτάσεις”. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ κάτι, μπορεί άλλος στη θέση μου να έλεγε τι ωραία. Όποιοι παρουσιαστές τα πουλάνε αυτά, δεν είναι για τους επαγγελματίες. Δεν είναι στη δική μου λογική για το πώς πρέπει να είναι ένας επαγγελματίας. Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω μπει σε καμία συζήτηση. Και όταν μπω, δεν θα το πω ποτέ. Όπως έχω κάνει και όλα τα χρόνια.

Μου κάνει εντύπωση γιατί είναι σαν “άντε να γράψουμε κάτι”. Είναι λίγο υπερβολή. Το λέω γιατί τιμώ και το κανάλι που είμαι. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Καναλάρα, από εδώ παίρνω το ψωμί μου, όμως. Από εδώ αυτή τη στιγμή δουλεύουμε. Σε όποιο κανάλι.

Και στον ΑΝΤ1 που ήμουν 10 χρόνια, μέχρι και την τελευταία στιγμή ήμουν εκεί και έκανα εμπορικά. Πρέπει να τιμάμε το που είμαστε και τέλος του μήνα από που μπαίνει ο μισθός μας” τόνισε κατηγορηματικά η Φαίη Σκορδά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!