Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το απίστευτο σαρδάμ του Φώτη Σεργουλόπουλο με την… ψηλή: “Ξέχασα ότι είμαστε στον αέρα, ασ’ το”

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε ένα επικό σαρδάμ στον αέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι της συμβαίνει αρκετά συχνά να μπερδεύει τα λόγια της, ενώ δεν παραλείπει να… ενώσει δύο λέξεις σε μία από τη βιασύνη της.

Όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος 

“Εγώ πρώτη φορά στο ραδιόφωνο έχω κάνει ένα τραγικό σαρδάμ. Ήταν το 1989, ήταν η πρώτη μου φορά στο ραδιόφωνο, πρώτη μέρα”, παραδέχθηκε από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

“Ήθελα να πω για μία συμμαθήτριά μου που τη λέγαμε “η ψηλή της έκτης” και το “ψηλή” το άλλαξα… ακούστηκε στον αέρα αυτό”, συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τις δύο γυναίκες να ξεσπούν σε γέλια.

“Πόσο χρονών ήσουν;”, τον ρώτησε η Μαρία Κωνσταντάκη, με τον παρουσιαστή της ΕΡΤ να της απαντά με νόημα: “Το ’89;”.

“Συγγνώμη, ξέχασα ότι ήμασταν στον αέρα. Άλλο προσπαθούσα να πω… ασ’ το εντάξει”, παραδέχθηκε γελώντας η ηθοποιός και στη συνέχεια τον ρώτησε: «Ήσουν ενήλικας πάντως. Πώς ένιωσες; Είχες και δεύτερη μέρα στο ραδιόφωνο;”.

“Ήμουν ενήλικας αλλά ντράπηκα. Είχα και δεύτερη μέρα στο ραδιόφωνο, έκανα μεγάλη καριέρα μετά. Ήταν γούρικο”, σχολίασε με χιούμορ ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

“Ρε παιδιά, σταματήστε με την… ψηλή της έκτης. Δεν θέλω να ξέρω, σκέφτομαι μόνο το σαρδάμ τώρα”, είπε η Τζένη Μελιτά.

“Όχι, σκέφτεσαι μόνο την… ψηλή της έκτης. Για πάμε. Έλα, Τζένη μου”, κατέληξαν στον χιουμοριστικό διάλογο η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!