Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωτοφανές ξέσπασμα Ανδρέα Μικρούτσικου on air: “Ποιος σου είπε ρε μαγκάκο ότι θα σε αναγκάσω να ξεβρακωθείς;”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα με αφορμή τη συμπεριφορά του δεύτερου προς τη Μέγκαν στα τελευταία επεισόδια του Fame Story. Ο social media coach της μουσικής ακαδημίας ήρθε σε αντιπαράθεση με την εν λόγω παίκτρια, υποτιμώντας εμμέσως την προσπάθειά της μέσα στο παιχνίδι.

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος 

“Ο Fipster προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια μας για τη συμπεριφορά του, με την οποία κάποιοι άνθρωποι δεινοπάθησαν. Ήταν και είναι κακοποιητικός, είτε η Μέγκαν πήγε και του είπε όσα του είπε ή αν πιστεύει ότι είναι δικό της πρόβλημα”, ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Πρέπει δηλαδή αυτό το κορίτσι να αποδεχθεί δια μεθόδου Fipster ότι είναι ανύπαρκτη, ένα τίποτα και ότι δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Ο τρόπος του ήταν δις κακοποιητική, γιατί ήταν σαν να της λέει: «πρέπει να γίνουμε θέαμα, σε τσίγκλησα να δω την παραληρηματική σου απογοήτευση”, συμπληρώνει ο παρουσιαστής στον αέρα του Super Κατερίνα.

“Τι λες, ρε μεγάλε; Τι λες, ρε μαγκάκο; Ποιος σου ‘πε ότι εγώ θα σε αναγκάσω να ξεβρακωθείς και να σε βλέπω; Γιατί αυτό το κορίτσι πάει να βγάλει τα εσώψυχά του και του απαγορεύεις; Από ποια θέση του απαγορεύεις; Ποιος σε έβαλε εκεί; Η θέση σου είναι να βοηθήσεις τα παιδιά και όχι να τα ξεμπροστιάσεις”, επισημαίνει σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Κακοποιητική συμπεριφορά, άτεχνη, χάλια. Πίστευα ότι θα έβρισκε κάτι πιο έξυπνο”, κατέληξε στην τοποθέτησή του για τον Fipster ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!