Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Cash or Trash: Συγκινεί η κόρη του σεναριογράφου Λευτέρη Καπώνη – “Όταν έφυγε από καρκίνο, ήμουν έγκυος”

Η Διονυσία Καπώνη βρέθηκε σήμερα στο Cash or Trash με την Δέσποινα Μοιραράκη. Ο λόγος για την κόρη του αείμνηστου σεναριογράφου, Λευτέρη Καπώνη, η οποία και αναφέρθηκε με συγκίνηση στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Όταν η οικοδέσποινα της εκπομπής την ρώτησε για τους γονείς της, η Διονυσία Καπώνη εξομολογήθηκε πως «ο μπαμπάς μου ήταν σεναριογράφος. Δεν ζει πια, δυστυχώς. Λευτέρης Καπώνης».

Η αποκάλυψη της

«Είναι από τους πλέον πετυχημένους σεναριογράφους της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο. Ποια είναι η αγαπημένη σου σειρά από αυτές που έχει γράψει;» ρώτησε η Δέσποινα Μοιραράκη με την παίκτρια να αποκρίνεται πως «εμένα μου άρεσαν βασικά τα πιο δραματικά του. Το Τζιβαέρι. Και οι «Παντρεμένοι έχουν ψυχή» ήταν όμως αγαπημένο μου».

«Όταν έφυγε, ήμουν έγκυος και μετά ξανά, δεύτερη εγκυμοσύνη. Όλα αυτά τα χρόνια το συναίσθημα ήταν… «να είσαι καλά». Δεν έχω πενθήσει, δεν το έχω βγάλει από μέσα μου. Νομίζω πως και γι’ αυτό όταν μου το αναφέρουν, κατ’ ευθείαν μου έρχεται αυτό σαν αίσθηση. Θα μου περάσει. Αυτό που ήταν το πιο χαρακτηριστικό του ήταν πως, ό,τι και να γινόταν, πάντα ήταν θετικός. «Μια χαρούλα όλα θα πάνε, παιδί μου» έλεγε και είχε καρκίνο» εξομολογήθηκε με συγκίνηση η Διονυσία Καπώνη.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!