Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Ηλέκτρα”: Η Ηλέκτρα νιώθει πως χάνει την αδερφή της

Τι θα δούμε σήμερα στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ1Ηλέκτρα“:

Με τον επιθεωρητή στην Αρσινόη, ο κλοιός γύρω από τον Παύλο στενεύει λεπτό το λεπτό.

Η Ηλέκτρα, καταπονημένη, φτάνει έξω από την πόρτα του. Θα αντέξει να μην τη δει; Ο Σωτήρης υψώνει, για πρώτη φορά, ανάστημα στον πατέρα του.

Όμως, θα σταθεί δίκαιος και απέναντι στην Κατερίνα; Ο Χάρης μοιράζεται με τον Μίμη την υποψία του: η Πόπη μπορεί να βρίσκεται ακόμα στο νησί.

Η Ηλέκτρα νιώθει πως χάνει την αδερφή της, βλέποντας πως η σχέση της με τον Νικόλα έχει θολώσει την κρίση της κι η μεταξύ τους επαφή έχει χαθεί. Μα αυτή δεν είναι η μόνη σχέση μέσα στην οικογένειά τους που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στέργιος και Δόμνα ξεκαθαρίζουν στην Κατερίνα: αν φύγει, η πόρτα του σπιτιού τους θα κλείσει για εκείνη μια για πάντα. Η Τιτίκα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον γιο της ευθέως και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να τον φυγαδεύσουν, αλλά εκείνος μετά την αποκάλυψη της Ηλέκτρας ότι τον χρησιμοποίησε ερωτικά, δεν έχει δύναμη να κάνει το οτιδήποτε, είναι ήδη παραδομένος. Ο Βασίλης κατανοεί ότι η αδυναμία του οφείλεται στη γυναίκα που τον πλήγωσε και πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να ανακαλύψει πως αυτή η γυναίκα είναι η Ηλέκτρα.

Θα το καταλάβει; Πάντως, μεταφέρει στην αδερφή του την κατάσταση του Παύλου κι εκείνη νιώθει τεράστιες τύψεις. Θα κάνει κάτι για να αποτρέψει την απόφασή του να παραδοθεί; Ταυτόχρονα ανησυχεί έντονα για τον Παύλο και η μικρή της κόρη, η Νεφέλη. Η Ηλέκτρα την ρωτά αν είναι ερωτευμένη μαζί του. Τι θα της απαντήσει; Επιτέλους, εμφανίζονται οι φωτογραφίες της Πόπης, οι οποίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Νικόλα. Όμως, σημασία έχει ποιος θα τις δει πρώτος!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!