Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξω φρενών ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: “Να μην με ξαναπείς έτσι στην τηλεόραση”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος με τον Fipster στον αέρα του Super Κατερίνα. Αυτό στάθηκε αφορμή να έρθει σε κόντρα με τον Γιάννη Πουλόπουλο

Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής των social media και η παίκτρια ήρθαν σε σύγκρουση, με τον πρώτο να «αποκαλύπτει» ότι έχει γίνει δημοσκόπηση στο Instagram, όπου το κοινό ζητάει να αποχωρήσει η Μέγκαν από το παιχνίδι. Στη συνέχεια, η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα.

Ο καβγάς Μικρούτσικου – Πουλόπουλου

“Εγώ που το είδα χθες το βράδυ, αν ήμουν γονιός της Μέγκαν, θα πήγαινα να την πάρω από το παιχνίδι. Ξέφυγε το πράγμα, εγώ δεν θα το επέτρεπα. Η συμπεριφορά του Fipster είναι κακοποιητική με πλήρη γνώση του τι λέω”, σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Έλεγε πράγματα που γράφουν στο ίντερνετ, ποιος είναι ο καλύτερος και ο χειρότερος. Ανεπίτρεπτο. Αν είναι από τώρα να ξέρουν τα παιδιά – που έχουν υποστεί εγκλεισμό – τι λέει ο κόσμος, άρα ξέρουμε τον νικητή. Και όταν το κορίτσι πάει να αρθρώσει μία λέξη, της κάνει και παρατήρηση”, συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

“Και στο Star Academy τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία ώρα την εβδομάδα που ανοίγουν τα παιδιά τα κινητά τους και διαβάζουν σχόλια και καταγράφουν τις αντιδράσεις τους”, τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

“Δεν με νοιάζει τι κάνουν στο Star Academy. Δεν θα κάνουμε το θύμα θύτη και τον θύτη θύμα. Αν θέλεις, κάν’ το αλλού στην τηλεόραση, όχι εδώ. Πήγαινε φτιάξε μία καινούργια Βίβλο για το Fame Story. Ήδη μου μεταθέτεις ένα πρόβλημα κακοποιητικής συμπεριφοράς και είναι απαράδεκτο ειδικά από σένα που την έχεις υποστεί, Γιαννάκη μου. Γιαννάκη μου”, απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανεβάζοντας τους τόνους.

“Άσε το Γιαννάκη. Το «Γιαννάκη» να μην το λες στην τηλεόραση”, παρατήρησε ο δημοσιογράφος.

“Α σε πειράζει αυτό; Το ότι λένε μία κοπέλα άχρηστη και μηδενικό σου φέρνει Star Academy; Γιαννάκη; Ε Γιαννάκη; Κοίτα να μην είσαι Γιαννάκης”, τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Γιάννης Πουλόπουλος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του εμφανώς εκνευρισμένος από τις παρατηρήσεις του συνεργάτη του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!