Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ετεοκλής Παύλου για την Φαίη Σκορδά: “Είχε πει ότι είχε κλείσει η Ελένη Τσολάκη για το πρωινό στο Star”

Ο Ετεοκλής Παύλου από τον αέρα της εκπομπής Breakfast@star, με αφορμή την απάντηση της Δανάης Μπάρκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο. Υπενθυμίζοντας ένα αντίστοιχο περιστατικό που είχε γίνει και με τη δική τους εκπομπή την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όσα είπε ο Ετεοκλής Παύλου 

“Να πω ότι συμφωνώ απόλυτα και κατανοώ τη Δανάη Μπάρκα, που θέλησε να τοποθετηθεί και να προστατεύσει την ομάδα της. Και καλά έκανε, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταλαβαίνω τι αρνητικές εξελίξεις μπορεί να φέρει μία τέτοια είδηση σε μία ομάδα”, είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

“Παιδιά, το ‘χουμε ζήσει κι εμείς πέρσι. Μην πάμε μακριά. Είχε βγει η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της στις 10 Απριλίου ότι είχε κλείσει η Ελένη Τσολάκη στο Star, λίγες μέρες αφότου είχε έρθει εδώ ο Χρήστος Αϊβαλιώτης, που είχε φύγει τότε από το Open Weekend”, συμπληρώνει ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

“Αυτό θα μπορούσε να φέρει πολλές διαφορετικές εξελίξεις και ένταση στην ομάδα και όσον αφορά εμάς απέναντι στον Χρήστο και εμάς απέναντι στο κανάλι αλλά και την ομάδα μεταξύ μας. Αναγκαστήκαμε 60 άτομα, μία ομάδα ολόκληρη, να διαχειριστούμε κάτι που παρουσιάστηκε ως σίγουρο και τελικά δεν είχε καμία βάση”, επισημαίνει ο Ετεοκλής Παύλου.

“Και μάλιστα από το στόμα μίας παρουσιάστριας, που έχει άλλη βαρύτητα, μερικά πράγματα κάνουν έτσι τη διαφορά. Αυτό το λες μόνο αν ήσουν μπροστά στις υπογραφές… αλλά και μπροστά στις υπογραφές να ήσουν, δεν το λες για να μην αγχώσεις κόσμο”, σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

“Και αποδεικνύεται ότι η Ελένη Τσολάκη έχει κανονικά την εκπομπή της στο ΟΡΕΝ, εμείς είμαστε εδώ στο Star και όλο αυτό δεν ίσχυε”, κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου στην τοποθέτησή του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!