Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η ενόχληση του Γρηγόρη Γκουντάρα με το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την σύζυγό του: “Έχει γίνει πλάκα στο παρελθόν, είναι ξεπερασμένο”

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενοχλήθηκε με το σχόλιο στον αέρα της Super Κατερίνα, του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο παρουσιαστής θέλησε να διευκρινίσει πως το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι αντικείμενο αστεϊσμού, καθώς στο παρελθόν έχει γίνει σε υπερβολικό βαθμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωινό της Τρίτης (14/11) έπαιξε ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή σχετικά με το post που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας ποιο είναι το… πραγματικό της όνομα, αφού συχνά πολλοί την ονομάζουν “Νάταλι” ή “Κακκαβά”. Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος υπέπεσε στο ίδιο… λάθος.

Όσα είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

“Πες την Γκουντάραινα βρε παιδί μου”, του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχόλιο που φάνηκε να ενόχλησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα που ακολούθησε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας επισήμαντε: “Ούτε το Γκουντάραινα μου αρέσει. Επειδή αυτή η πλάκα έχει στο παρελθόν σε βαθμό που δεν ήταν, δεν είναι ωραίο να λέγεται για καμία γυναίκα. Εσύ μπορεί να το είπες ως αστείο αλλά στο παρελθόν δεν έχει ειπωθεί ως αστείο”.

“Πλάκα κάνουμε, προφανώς. Είναι της πατριαρχίας αυτό και είναι ξεπερασμένο. Εσείς κάνετε θέμα εκ του μη όντος, ενώ πρόκειται για ένα απλό αστείο”, απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Νιώθει προσβεβλημένη μία γυναίκα όταν ακούει κάτι τέτοιο. Αν το ‘χε πει κάποιος άλλος, ο Λιάγκας ας πούμε, θα τον είχαν πετσοκόψει”, σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!