Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δανάη Μπάρκα: Τι απάντησε στις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Απάντηση στις φήμες που κυκλοφόρησαν και τη θέλουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σε διαφορετική εκπομπή, έδωσε η Δανάη Μπάρκα, από τον αέρα του Πάμε Δανάη

Όπως είπε η παρουσιάστρια, δέχτηκε πολλά τηλέφωνα την προηγούμενη ημέρα για το συγκεκριμένο θέμα και γι αυτόν τον λόγο αποφάσισε να ξεκαθαρίσει.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

“Ήρθε μια κυρία και μου λέει “Δανάη μου, έμαθα ότι του χρόνου θα κάνεις εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό”, λέω “εγώ;”. Επειδή υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ που βγαίνουν προς τα έξω και δεν θα απαντούσα, όπως πολλές φορές λένε για την εκπομπή μας, είτε τα καλοκαίρια ότι πάμε άλλες μέρες, είτε πριν από το καλοκαίρι ότι πάμε άλλες ώρες,ποτέ δεν έχουμε απαντήσει.

Αλλά, επειδή είναι πάρα πολύ νωρίς και επειδή πίσω από κάθε εκπομπή κρύβονται πολλοί συνεργάτες που μπορεί να αισθανθούν ανασφάλεια, αμηχανία, αγωνία ή οτιδήποτε άλλο, ωραίο θα ήταν να κάνουμε όντως μία έρευνα πριν βγάλουμε ένα ρεπορτάζ και να σας διαβεβαιώσω, ότι το μόνο δίδυμο που έχω και νομίζω ότι θα έχω, είναι η Δημητρούλα και εδώ, είμαστε εδώ, οικογενειακά”, ξεκαθάρισε η Δανάη Μπάρκα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!