Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δύο σενάρια για τη “Μάγισσα” – Ο ΑΝΤ1 συζητά για έναν δεύτερο κύκλο

Παρά το υψηλό κόστος παραγωγής, υπάρχει ικανοποίηση με τις επιδόσεις της σειράς “Μάγισσα”. 

Έτσι, ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις για ένα δεύτερο κύκλο της σειράς μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 72 επεισοδίων, τον προσεχή Ιούνιο. 

Το ρεπορτάζ

Υπενθυμίζεται πως η αρχική έγκριση ήταν για εξήντα επεισόδια και τελικά αποφασίστηκε να βγουν στον «αέρα» του καναλιού του Αμαρουσίου επιπλέον δώδεκα. Δύο σενάρια έχουν πέσει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι όσον αφορά στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς εποχής. Το πρώτο είναι να προχωρήσει κανονικά ένας δεύτερος κύκλος με την εξέλιξη της ιστορίας. Το δεύτερο, όμως, αφορά στο στήσιμο ενός προοιμίου (prequel), το οποίο θα εξηγεί στους τηλεθεατές την ιστορία χρονολογικά προτού φτάσει στα επεισόδια που παρακολουθούμε σήμερα. Είναι τακτική που εφαρμόζεται κατά κόρον σε επιτυχημένες σειρές στο εξωτερικό, με αποκορύφωμα το «Game of Thrones», του οποίου το προοίμιο προβάλλεται τώρα στο HBO και είναι το «House of Dragon». Όσον αφορά στη «Μάγισσα», δεν θα ταξιδέψει πολλά χρόνια πίσω, αλλά ελάχιστα. 

Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσει να υφίσταται και όλο το τωρινό πρωταγωνιστικό καστ, με κάποιες βέβαια διαφοροποιήσεις. Ήδη ο ΑΝΤ1 έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση για το θέμα με την εταιρεία παραγωγής και μετά τις γιορτές θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις μαζί με τους σεναριογράφους της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, αλλά και το σκηνοθέτη της σειράς Λευτέρη Χαρίτο. Αμέσως μετά θα γίνουν οι προτάσεις προς το πρωταγωνιστικό καστ. Σε περίπτωση που κανένα από τα δύο σενάρια δεν προχωρήσει, Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη έχουν ήδη έτοιμο το σενάριο της σειράς «Ντέρτι», καθώς και μίας ακόμη, και θα συνεχίσουν με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία τους με τον ΑΝΤ1.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη OnTime στις 13/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!