Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Κατερίνα Καινούργιου έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα – Η απάντηση του παρουσιαστή on air

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν ένα απίστευτο επεισόδιο μεταξύ τους την Παρασκευή 11/10. Λίγη ώρα μετά το πρωτοφανές επεισόδιο που συνέβη στον αέρα ανάμεσα στο Πρωινό και την Super Κατερίνα, ο Γιώργος Λιάγκας διάβασε στον αέρα τα μηνύματα που του έστειλαν στο κινητό η Κατερίνα Καινούργιου και ο Θέμης Μάλλης. Μετά από αυτή την κίνηση φαίνεται ότι μπήκε άνω τελεία στην αδιανόητη κόντρα που είχε προηγηθεί.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου

“Θέλω να πω κάτι γιατί εγώ θέλω να είμαι δίκαιος. Μου έστειλε μήνυμα στο διάλειμμα και ο Θέμης Μάλλης με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι μαζί -είναι ο επικεφαλής της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος ο Θέμης, χρόνια μαζί ήμασταν στο Star- και μου γράφει ο άνθρωπος ότι δεν ξέραμε ότι είναι σε ζωντανή σύνδεση ο Κουσουλός στη δικιά σου εκπομπή και γι’ αυτό βάλαμε το μικρόφωνο.

Μου έστειλε μήνυμα και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου και μου λέει Γιώργο μου ζήτησα συγγνώμη δημόσια. Δεν καταλάβαμε ότι είναι live σε εσένα ο Πέτρος Κουσουλός. Σε ευχαριστώ. Δεκτή η συγγνώμη. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και όταν αναγνωρίζονται παραγράφονται και προχωράμε. Δεν είμαστε δικαστές”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!