Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου: “Δεν μπορεί να το βλέπει εκείνο το video clip μου, δεν ήμασταν καν μαζί τότε”

Η Ελένη Χατζίδου από τον αέρα του Breakfast@star, θέλησε να μιλήσει περί… ζήλιας. Αφορμή στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του Μελέτη Ηλία στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, ο οποίος αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετώπισε η σύζυγός του με τις ερωτικές σκηνές που καλούταν να γυρίσει ο ίδιος.

Όσα είπε η Ελένη Χατζίδου 

“Τον πρώτο καιρό δυσκολευόταν με τις ερωτικές μου σκηνές αλλά μετά βρήκα ένα κόλπο. Γνωρίζω τις συμπρωταγωνίστριες στη γυναίκα μου. Εγώ ήμουν πάρα πολύ ζηλιάρης αλλά από την καραντίνα και μετά, λίγο μου έφυγε”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, με την Ελένη Χατζίδου να παίρνει πάσα για να διηγηθεί μία προσωπική της εμπειρία.

“Έχω ένα video clip στο «Και πού να δεις αργότερα που θα ‘ρθουν τα χειρότερα», εκεί που παίζει και η Ιωάννα Τούνη, όπου έχω έναν συμπρωταγωνιστή, με τον οποίο ήμασταν πολύ… κοντά. Νομίζω ότι δίνω κι ένα φιλί μαζί του, που δεν ήμασταν καν μαζί με τον Ετεοκλή”, περιγράφει η τραγουδίστρια.

“Και δεν μπορεί να το βλέπει στο YouTube… ο άνετος”, τονίζει η Ελένη Χατζίδου.

“Πρέπει να είσαι άνετος με αυτά. Είναι άλλο η ηθοποιία και άλλο η πραγματικότητα. Το ότι το λέω δεν σημαίνει ότι το κάνω κι εγώ”, απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου θέλοντας να… δικαιολογηθεί.

“Να φέρω τότε τον Γιώργο από τη Λαμία, που είχε παίξει στο clip, να τον γνωρίσεις”, του είπε η Ελένη Χατζίδου με νόημα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!