Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Λέντζας για το World Party: “Ό,τι κάνει τον καθένα να κοιμάται τα βράδια, εγώ είμαι χαρούμενος”

Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star. Ο παρουσιαστής απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Ποιο είναι το παρασκήνιο της πρότασης που είχε δεχτεί για την παρουσίαση του 5Χ5, το οποίο κατέληξε στον Θάνο Κιούση;

Όσα είπε ο Γιώργος Λέντζας

“Μου έγινε πρόταση για το 5Χ5 και μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Θάνος Κιούσης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Φτάσαμε στην τελική τριάδα, αυτή ήταν η ενημέρωση που είχα. Εγώ ήμουν στην Αμερική εκείνο το διάστημα για κάτι σεμινάρια, γύρισα κι ενημερώθηκα από τα sites ότι έχει κλείσει ο παρουσιαστής. Αν αυτοπροτάθηκε και κατάφερε να πάρει τη δουλειά, είναι ένα καλό δείγμα ότι πιστεύει στον εαυτό του”, είπε ο Γιώργος Λέντζας.

Στεναχωριέται για το ενδεχόμενο επιστροφής του World Party στο οποίο δεν θα συμμετέχει ο ίδιος;

“Δεν με πειράζει τίποτα γενικά, η ψυχική υγεία δεν έχει κόστος. Ό,τι κάνει τον καθένα να κοιμάται τα βράδια, εγώ είμαι χαρούμενος. Το ίδιο λέω και για τον εαυτό μου. Πιο μικρός τρελαινόμουν όταν έχανα ένα πρότζεκτ, όταν ένιωθα ότι δεν έχω πάρει τις ευκαιρίες που άξιζα, αλλά αυτοπαγιδευόμουν σε όλο αυτό, γιατί ποιος είναι εδώ για να πει και τι δεν αξίζει. Νομίζω αυτό το δείχνει ο δρόμος”, απάντησε ο Γιώργος Λέντζας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!