Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

My Style Rocks: Έρχονται αλλαγές – Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν;

Στο Σκαϊ συνεχίζεται ο προγραμματισμός για τον επόμενο κύκλο του My Style Rocks. Αυτό σημαίνει πως θα κάνει πρεμιέρα ο επόμενος κύκλος τον Ιανουάριο του 2024 και πως η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή. 

Το ρεπορτάζ

Το χάσμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην κριτή του reality μόδας και του σταθμού φαίνεται πως ήταν αγεφύρωτο και η συνεργασία αυτή θα ολοκληρωθεί.

Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα μεγάλα ερωτηματικά για το My Style Rocks. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης και θα είναι μόνο ένας ή θα υπάρξει ευρύτερο… φρεσκάρισμα στην κριτική επιτροπή; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ΣΚΑΪ θέλει να καθίσουν στις καρέκλες πρόσωπα που θα μπορούν να «σταθούν» και θα έχουν ενδιαφέρουσα παρουσία και κριτική.

Έτσι, στο μικροσκόπιο περνούν οι υποψηφιότητες της Ραμόνας Βλαντή, του Γιώργου Καράβα και του Λάκη Γαβαλά. Στην περίπτωση Καράβα, βέβαια, πρέπει να συνυπολογιστεί πως ο ίδιος επιθυμεί πλέον κεντρικό ρόλο στο όποιοι πρότζεκτ πρόκειται να πάρει μέρος από εδώ και πέρα, κάτι που δεν είναι σίγουρο αν μπορεί να βρει εφαρμογή στο κόνσεπτ του My Style Rocks.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!