Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου για την ξαφνική αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει για την αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη για δεύτερη φορά από το πάνελ της Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση και να ξεκαθαρίσει τι συνέβη, μετά τα δημοσιεύματα και όσα ακούστηκαν για την αιφνίδια αποχώρηση του δημοσιογράφου από την εκπομπή της.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

“Θέλω να σας μιλήσω λίγο ανθρώπινα γιατί έγινε μεγάλος ντόρος το Σαββατοκύριακο και χωρίς λόγο κατ’ εμέ” ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

“Την Παρασκευή αιφνιδίως για εμάς αποχώρησε ο πολύ καλός μου φίλος – γιατί πραγματικά τον αγαπάω – και καλός μας συνεργάτης, ο Χάρης Λεμπιδάκης. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πρόπερσι για προσωπικούς του λόγους. Μου είχε στείλει μήνυμα το πρωί, κάτι είχα καταλάβει ότι είχε μια δυσαρέσκεια από την εκπομπή, χωρίς να ξέρω τον λόγο. «Κατερίνα μου έχω πάρει μια απόφαση να αποχωρήσω μετά την εκπομπή» ήταν το μήνυμα. Του είπα να κάτσουμε να το συζητήσουμε… 

Ξαφνικά πάω να βγω στον αέρα, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι αιφνιδίως – κάτι το οποίο με στεναχώρησε και για αυτό δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Χάρη – δεν θα βγει στην εκπομπή. Για να μη βγει κάποιος στην εκπομπή από την οποία πληρωνόμαστε, αμειβόμαστε, αυτή είναι η δουλειά μας, θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα υγείας ή να είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό.

Δεν ξέρω γιατί οι άλλοι στα άλλα κανάλια παρουσιάζουν μια τοξικότητα, μια ένταση, καμία τοξικότητα και ένταση υπάρχει σε αυτή την εκπομπή και μπορεί να με επιβεβαιώσουν και οι συνεργάτες μου. Ό,τι συμβαίνει στον αέρα, συμβαίνει και εκτός. Δεν παίζουμε κάποιον ρόλο” τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφού προβλήθηκε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Χάρη Λεμπιδάκη, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: “Το Σαββατοκύριακο όλες οι εκπομπές παρουσίασαν κάτι άλλο, έναν Χάρη να φεύγει επειδή τσακώθηκε, έναν Χάρη να έχει δυσαρέσκεια. Εγώ τηλεφώνησα σε συναδέρφους και λέω ποιος τα λέει αυτά και μου λένε ο Χάρης. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Χάρης που έκανε αυτή την ανάρτηση σας είπε άλλα πράγματα στο τηλέφωνο. Οπότε κάποιος λέει ψέματα σε μένα ή παρουσιάζει ψεύτικα ρεπορτάζ. Ο Χάρης ήταν ξεκάθαρος, θεωρώ ότι ήταν ειλικρινής και δεν θα έκανε σε μένα κάτι τέτοιο”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!