Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λάκης Γαβαλάς: “Μου έχει γίνει πρόταση για το…”

Στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου, στο «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 4/11, ο Λάκης Γαβαλάς και φυσικά η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει στα reality μόδας και τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς ξεκίνησε να αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του για τον νέο κύκλο του My Style Rocks και ποια ονόματα ακούγονται για την κριτική επιτροπή, τονίζοντας ότι ανάμεσα σε αυτά είναι και εκείνο του καλεσμένου της εκπομπής.

«Θεωρώ ότι η κ. Χατζηπαντελή δεν θα είναι στον νέο κύκλο και μάλιστα, επειδή όλοι έχουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος του χρόνου, λέει μέσα ότι σε αυτόν τον μήνα θα συζητήσουν για τον νέο κύκλο που θα ξεκινήσει τον Γενάρη», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και ανέφερε το όνομα του Λάκη Γαβαλά ότι βρίσκεται στη λίστα.

Ο Λάκης Γαβαλάς πήρε τον λόγο και δήλωσε: «Μου έγινε τώρα μία κουβέντα για να συμμετέχω με κάποιον τρόπο, αλλά επειδή ξέρουν συνήθως τις προθέσεις μου, εκτός κι αν ένα κόνσεπτ αλλάξει… Σας λέω με την ευκαιρία ένα ρεπορτάζ που δεν έχετε, ότι είχα μια πρόταση του “αέρα” από το YFSF».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!