Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ευγενία Σαμαρά: Τι λέει για τα χαμηλά νούμερα του switch;

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος μοιράζεις τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μεταξύ του “Σασμού”, του “Switch” και της παράστασης “Ο Μισάνθρωπος”, ρωτήθηκε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθεάσης του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, καθώς και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συνεργάτες της στο Ράδιο Αρβύλα.

Όσα είπε η Ευγενία Σαμαρά

“Πώς να μην γίνει viral η σκηνή με τον θάνατο του Νικηφόρου στον Σασμό; Ήταν πολύ συγκλονιστικό αυτό που συνέβη και έχουμε να δούμε ακόμη πάρα πολλά. Ελπίζω ότι θα έρθουν κι άλλοι ρόλοι, δημιουργικοί. Κάθε ρόλος έχει κάτι να δώσει”, δηλώνει η Ευγενία Σαμαρά για την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha στην οποία συμμετέχει.

“Δεν κοιτάζω τα νούμερα τηλεθεάσης αλλά φαντάζομαι ότι πηγαίνει καλά. Φυσικά και θέλω να πηγαίνει καλά η δουλειά μου αλλά το να μπαίνω κάθε μέρα εμμονικά και να τα βλέπω δεν είναι δική μου δουλειά”, απαντά η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τις χαμηλές επιδόσεις του Switch στους πίνακες της Nielsen, η Ευγενία Σαμαρά σχολιάζει: “Συμβαίνει το ίδιο κι εκεί. Τα μαθαίνω από τους άλλους ανθρώπους, δεν ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν αλλά δεν θέλω να με επηρεάζει αυτό”.

Τέλος, η Ευγενία Σαμαρά δηλώνει πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συνεργάτες της από το Ράδιο Αρβύλα, ενώ όσον αφορά τα προσωπικά της αρκέστηκε να πει: “Είμαι πολύ καλά, είμαι τέλεια”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!