Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η γη της ελιάς: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, μετά ο Νικήτας Κορωνάκης (ως speaker ειδήσεων) και τώρα θα πάρει άλλο ένα πρόσωπο της τηλεόρασης σειρά για μια guest εμφάνιση στη Γη της ελιάς, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από την Ελένη Μενεγάκη.

Ο λόγος φυσικά για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τη γνωστή και τηλεοπτική σεφ που φαίνεται ότι ετοίμασε βαλίτσες για Μάνη.

Το Πάμε Δανάη και ο Αλέξης Μίχας περιέγραψαν τον ρόλο της που δεν θα απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

«Θα κάνει τον εαυτό της, κάνει ένα οδοιπορικό γευσιγνωσίας στη Μάνη και θα περάσει από το καφενείο του Πότη όπου θα μαγειρέψει και θα κάνει και ένα Tik Tok με την Ασπασία» είπε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα η Δανάη Μπάρκα παραπονέθηκε ότι όλο το Mega έχει περάσει από τη σειρά αλλά κανένας από την εκπομπή της.

Το γκεστ αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν θυμηθούμε ότι δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα που Μπαρμπαρίγου και Πετρετζίκης φιλονίκησαν στα social media για τη γαλατόπιτα της Μάνης καθώς η πρώτη -εμμέσως πλην σαφώς- κατηγόρησε τον δεύτερο ότι αντέγραψε τη συνταγή της.

Συγκεκριμένα είχε γράψει στο Instagram:

«Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!! Την αγάπησαν πολλοί γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριό μου για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου. Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012. Ε τώρα αν βγάλεις το αμύγδαλο και βάλεις το καρύδι η βάλεις διαφορετικά φύλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή.

ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ, το όνομα και η διαφορετική τεχνική, είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα !!! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς.

Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοείτω ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!