Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Χείμαρρος” ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Έλα να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα να δεις τι σημαίνουν τα νούμερα”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος από τον αέρα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού, ήταν “χείμαρρος” με τις δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου ότι δεν τον απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης γιατί υπάρχει και το Ertflix.

Όσα είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

“Τον βρίσκω πολύ σωστό, δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Εγώ υπέγραψα κάνοντας 1,5%. Δεν είναι μόνο η ηγεσία. Την παρούσα στιγμή δεν έχει καν διευθύνοντα σύμβουλο η ΕΡΤ τον τελευταίο χρόνο. Είναι ο πρόεδρος της ΕΡΤ. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος επιτρέπει να κάνουν 2,5% ο ένας και 1,5% ο άλλος, θα βγούνε σε δηλώσεις και θα πούνε προσβλητικά προς τον τηλεθεατή ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα.

Είπε δεν με απασχολούν και δεν βλέπω τα νούμερα. Έλα να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα να δεις αν σημαίνουν κάτι τα νούμερα. Επιπλέον, τους πολίτες που σε πληρώνουν υποχρεωτικά χωρίς να σε έχουν επιλέξει τους λες -από ό,τι είδα και σε άλλο σημείο των δηλώσεων- κρυφορατσιστές. Συγχαρητήρια στην ΕΡΤ”.

“Τότε όλες οι εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης να βρούμε έναν τρόπο να καταμετράται και πόσο μας παρακολουθεί ο κόσμος και μέσω web tv. Μιλά με τη σιγουριά της κρατικής τηλεόρασης γιατί ο πρόεδρος της ΕΡΤ εδώ και πέντε χρόνια… Σιγά και το Ertflix που δεν έχεις τίποτα να δεις. Φωνάζω προς σεβασμό στους παρουσιαστές στην ιδιωτική τηλεόραση γιατί έχω δει πολλούς να ταλαιπωρούνται… Ο άνθρωπος είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του προέδρου της ΕΡΤ. Βγαίνει η Σαμαρά κάνει 2% και είναι θεά. Μας τη δείχνει αυτήν την κατανόηση κανένας; Γιατί να τη δείξω στον Καραμίχο;” κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!