Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: “Δεν αισθάνομαι ότι κάνουμε gossip, γυρίστε σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι…”

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, το κλίμα που επικρατεί αυτή τη σεζόν στην εκπομπή αλλά και τις επαφές που κρατά ακόμη με τον Σάββα Πούμπουρα.

Όσα είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

“Είμαστε πάρα πολύ ωραία φέτος, δεν ξέρω αν μας βλέπετε. Θα το ‘χετε καταλάβει κι εσείς, είμαστε πάρα πολύ δεμένοι. Είναι πάρα πολύ άνετα, ξεχνάμε ότι έχουμε κάμερες, γελάμε. Εντελώς οικογενειακή κατάσταση”, αναφέρει αρχικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

“Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι κάνουμε καθόλου gossip. Αν γυρίσετε σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, μπορείτε να δείτε τι σημαίνει πραγματικά gossip. Νομίζω πιο πολύ συζητάμε τα του σιναφιού μας, αυτά που αφορούν στην τηλεόραση δηλαδή και τους ανθρώπους μέσα σε αυτή. Σίγουρα δεν συζητάμε για την προσωπική τους ζωή”, τονίζει η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.

“Η Ελένη πάντα έδινε συμβουλές με έναν τρόπο. Είναι γενικά πολύ ανοιχτή”, απαντά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε σχετική ερώτηση, ενώ δηλώνει άγνοια για το ενδεχόμενο να δούμε τελικά την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να εμφανίζεται κάποιες ημέρες την εβδομάδα στην εκπομπή.

Τέλος, όσον αφορά τον Σάββα Πούμπουρα και τις επαφές που διατηρεί η ίδια μαζί του μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απαντά: “Δεν έχουμε προλάβει να βρεθούμε αλλά έχουμε πολύ καλή επαφή, όσο προλαβαίνουμε με τα παιδιά και τις δουλειές. Ο Σάββας είναι ικανότατος, έχει πάρα πολλά πόστα στα οποία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και να σκίσει”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!