Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανάδειξέ το: Μια εκπομπή που τα έχει όλα

Απόψε, βράδυ Τρίτης, 12/04, η εκπομπή «Ανάδειξέ το» εμπλουτίζει το πολιτιστικό της περιεχόμενο  με ακόμη περισσότερες συνεντεύξεις με μοναδικούς καλλιτέχνες της λογοτεχνίας, του θεάτρου και των τεχνών! Απόψε στις 21.00, στο SBC!

Με έντονο πολιτιστικό ενδιαφέρον γίνεται η εισήγηση του αποψινού «Ανάδειξέ το». Η Άννα Νικολαΐδη φιλοξενεί κοντά της την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής, επίσης Ποιήτρια και Εκπαιδευτικό Ειδικής Εκπαίδευσης,  κ. Κατερίνα Θανοπούλου,  παρέα με τον κ. Θανάση Παπαντωνόπουλο, Ακουστικό Περιγραφέα και Αγωγό Προσβάσιμου Προγράμματος, επίσης Μέλος της Κίνησης Καλλιτεχνών με Αναπηρία. Μαζί μιλούν στην δημοσιογράφο για μία επικείμενη πολιτιστική εκδήλωση που θα λάβει χώρα το Σάββατο, 16 Απριλίου και Κυριακή 17 Απριλίου, αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Πρόκειται για το διήμερο φεστιβάλ «Ποιητικές Συνartήσεις», μία πρωτοβουλία των Εκδόσεων Άπαρσις, σε συνεργασία με την Κίνηση Καλλιτεχνών με Αναπηρία.

 

Ο πολιτισμός υποδέχεται την υγεία, και επόμενος καλεσμένος της εκπομπής είναι ο πνευμονολόγος, κ. Δήμος Παπαπέτρου. Παρέα με την Ρούλα Σκουρογιάννη αναπτύσσουν τις αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος τόσο στην παγκόσμια υγεία, όσο και στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Ο ειδήμων γιατρός μιλά στη δημοσιογράφο για τις εναλλακτικές μεθόδους οριστικής διακοπής του.

 anadimne-to-1-1 (1)

Στο τρίτο μέρος της εκπομπής, η Άννα Νικολαϊδη καλωσορίζει κοντά της έναν επίτιμο καλεσμένο από τον χώρο των τεχνών και του κινηματογράφου. Πρόκειται για τονσκηνοθέτη, κ. Δημήτρη Πούλο, ο οποίος μιλά για νέα του ταινία «Προφήτης» που έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση στο εξωτερικό, και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην Ελλάδα.

Ο κινηματογράφος υποδέχεται την ποίηση, και η Άννα Νικολαΐδη υποδέχεται αυτή τη φορά κοντά της την γλυκύτατη, νεαρή συγγραφέα, Κέλλυ Βενεκά. Η συγγραφέας μιλά στη δημοσιογράφο της για την ποιητική της συλλογή: «Μικροί θάνατοι της ψυχής», που κυκλοφορεί από την ΣΕΛΚΑ Εκδοτική. Ποια στοιχεία αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης του βιβλίου της, τι σημαίνει έρωτας για την ίδια, τι συναισθήματα προκαλεί το βιβλίο στον αναγνώστη, και ποια τα όνειρά της για το μέλλον;  

Με ξεχωριστό τρόπο και ιδιαίτερο περιεχόμενο γίνεται και το κλείσιμο της εκπομπής. Η Ρούλα Σκουρογιάννη έχει κοντά της τον αξιότιμο κ. Pino Pandolfini, Χαράκτη και Εικαστικό, επίσης Ιδρυτή του Κέντρου Χαρακτικής Αθηνών. Μέσα από μία ιδιαίτερη συνέντευξη, ο φιλοξενούμενος της εκπομπής μιλά στη δημοσιογράφο για τις τέσσερις δεκαετίες της δημιουργικής παρουσίας του Κέντρου Χαρακτικής Αθηνών, την ιστορία του εργαστηρίου, τις σημαντικές συνεργασίες, καθώς και για σεμινάρια που παρέχει το Εργαστήρι σε παιδιά.  

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!