Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωινό: Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα στην συνεργάτιδά του – “Σου μίλησα απότομα, δεν κατάλαβα το χιούμορ”

Από τον αέρα της εκπομπής Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την τηλεοπτική συντάκτρια Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Πιο συγκεκριμένα, αφού η Ναταλία Ανδρικοπούλου έδωσε το τηλεοπτικό της ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο ζητώντας της συγγνώμη για την απότομη συμπεριφορά του. Η δημοσιογράφος, από τη δική της πλευρά πιάστηκε από μια ατάκα που είπε ο παρουσιαστής στον χθεσινό τους τσακωμό για τυχόν λήξη της συνεργασίας του, λέγοντας πως στις σχέσεις των ανθρώπων απαιτείται σεβασμός και κατανόηση.

Γ.Λ: Ναταλία, να σου πω για χθες, επειδή εσύ πήγες να κάνεις χιούμορ, κι εγώ δε το κατάλαβα ως χιούμορ και ήθελα να ψέξω συναδέλφους που κάνουν αυτό που κάνουν, σου μίλησα λίγο απότομα. Σου ζητώ συγγνώμη, για να το αποκαταστήσω. Επειδή δεν κατάλαβα το χιούμορ σου

Ν.Α: Εντάξει. Επειδή είπες και για τις σχέσεις, αν θα τελειώσουν οι σχέσεις μας κτλ, οι σχέσεις τελειώνουν Γιώργο μου όταν δεν υπάρχει σεβασμός και κατανόηση και μακροημερεύουν όταν υπάρχει διάθεση εκατέρωθεν για εξηγήσεις.

Γ.Λ: Εγώ δε θέλω να τελειώσει. Θα με μάθεις πάντως.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!