Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Εισβάλλει” ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Fame Story;

Οι φήμες έχουν αρχίσει να “οργιάζουν” για την “εισβολή” του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Fame Story

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης ρωτήθηκε για αυτό το ενδεχόμενο και με χαριτωμένο τρόπο, είπε στους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον παρουσιαστή.

“Να ρωτήσουμε τον ίδιο αν θέλει να μπει; Είναι λίγο πειραγμένος με εμένα, δεν ξέρω γιατί”, είπε ο Νίκος Κοκλώνης όταν ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αν θα τον δούμε στο Fame Story.

“Το βρίσκω έξοχα χαριτωμένο διότι λέει αυτό το πράγμα. Αν πίστευε ότι ήμουν πειραγμένος, ή αν πίστευε ότι κάτι έχω μαζί του, είναι απλοί οι μηχανισμοί απομάκρυνσής μου. Απεναντίας, γίνεται το αντίθετο. Πρώτο στοιχείο, μπράβο στον Νίκο γιατί είναι οιδοποιός διαφορά από άλλους. Άλλοι βάζουν τον μηχανισμό και σε σκοτώνουν κι εκείνος χαριτωμένα είπε αυτά”, σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα.

“Όχι βέβαια, δεν είμαι πειραγμένος”, απάντησε στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, αν όντως ισχύει αυτό.

“Όταν συναντηθούμε θα του πω μια σειρά πράγματα που έλεγα και τα λέω, να τα ξαναδεί λίγο. Αυτό είναι η αγάπη μου απέναντι στην τηλεόραση, απέναντι σε ένα πρότζεκτ που αγαπάω και στον Νίκο που θέλω το καλό του. Όταν με πήρε, εγώ του είπα ότι “δεν είμαι εδώ για να σου χαϊδεύω τα αυτιά” ”, πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Για το αν θα μπει στο Fame Story, απάντησε: “Αυτό είναι θέμα δικό του, του Θέμη κι εμένα, να κάτσουμε κάτω να συζητήσουμε μερικά πράγματα. Ο Θέμης έχει σχέση με όλα. Είναι θέμα συζήτησης αν θα έμπαινα στο Fame. Επαγγελματικά πρέπει να πω όχι, αλλά επειδή είμαι καλό παιδί… Θέλει ο Νίκος να κάνουμε μια κουβέντα, υπάρχει περίπτωση να του γυρίσω την πλατη; Με έχετε για τέτοιο άνθρωπο;”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!