Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φάρμα: “Χαμός” στο reality – “Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα”

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο της “Φάρμα” (16/10), επικράτησε μεταξύ των παικτών. Γαλάζια και πράσινη ομάδα κλήθηκαν να κόψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους ξύλινους κορμούς που είχαν στηθεί στο πεδίο του αγωνίσματος.

Οι άνδρες και οι γυναίκες των δύο ομάδων έβαλαν τα δυνατά τους, προκειμένου να επιτύχουν τον κοινό τους στόχο, που δεν ήταν άλλος από την ολοκλήρωση της δοκιμασίας. Το συγκεκριμένο αγώνισμα στη Φάρμα απαιτούσε ταχύτητα, δύναμη αλλά και τεράστια προσοχή με τα πριόνια, ούτως ώστε να αποφευχθούν ανεπιθύμητοι τραυματισμοί.

Όσα συνέβησαν 

Παρά την ένταση και τη σκληρότητα της δοκιμασίας, οι παίκτες έδειξαν να συνεργάζονται καλά, όμως η υπεροχή της πράσινης ομάδας στον χειρισμό των πριονιών και των τσεκουριών ήταν εμφανής και της χάρισε τελικά τη νίκη.

Στο συμβούλιο που ακολούθησε στη Φάρμα οι τόνοι ανέβηκαν απότομα και οι εκατέρωθεν σπόντες έδιναν και έπαιρναν. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στη βδομάδα και αφορούσε στο μάζεμα και το μοίρασμα των αβγών στο σπίτι.

“Θέλω να φύγω, δεν μπορώ. Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα. Δεν μπορώ να κρατηθώ πια”, ακούγεται να λέει ο Χρήστος για τον Γιώργο Γιαννούλα στον Σπύρο, ο οποίος προσπαθεί από την πλευρά του να τον ηρεμήσει.

“Εγώ με τον Γιαννούλα δεν μπορώ να συνεννοηθώ πλέον. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μέξης.

“Έξω από τον χορό χορεύουν όλοι. Μέσα όταν μπαίνεις, τι γίνεται; Ό,τι λέει δεν έχει καμία βάση, τίποτα. Του δόθηκε σήμερα η ευκαιρία για την παραμονή του, να μην πάει ατομικά να μονομαχήσει και νομίζω ότι δεν το κατάλαβε”, δήλωσε στο προσωπικό του cue ο Γιώργος Γιαννούλας για τον συμπαίκτη του στη Φάρμα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!