Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καλημέρα Ελλάδα: Η ερώτηση της Αναστασοπούλου έφερε την αντίδραση του Παπαδάκη – Το καρφί για τον Γιώργο Λιάγκα

Ένταση υπήρξε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα, έπειτα από ερώτηση που έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου και έφερε την αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη

Όσα συνέβησαν 

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον προσκεκλημένο της εκπομπής, Κώστα Πουλακίδα της εφημερίδας “Αυγή”, αν ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έπρεπε να ταξιδέψει στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αμερική.

“Δε μπορούσε να αναβάλει το ταξίδι και να το πάει λίγο αργότερα; Είπα ότι δεν με ενδιαφέρει τι πάει να κάνει, δεν με ενδιαφέρει σε τι σπίτι θα μείνει” είπε αρχικά ο παρουσιαστής. “Μπορεί να είχε δουλειές που δε μπορούσαν να αναβληθούν. Να ήταν αναγκαστικό” αποκρίθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου.

“Δεν με ενδιαφέρει” ανταπάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης και τον λόγο πήρε ο Κώστας Πουλακίδας ο οποίος επεσήμανε ότι ενδεχομένως ο Στέφανος Κασσελάκης έπρεπε να πάει για να κλείσει κάποιες δουλειές ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα.

“Άρα δεν πάει για τα χειμωνιάτικα;” ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αντιδρά: “Ε, μωρέ και εσύ… Αϊ παράτα μας από εκεί… Θα το πουν οι επόμενοι αυτό…”.

“Από εμένα το ακούς αυτό για τα χειμωνιάτικα;” έσπευσε να πει η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε: “Δεν θέλω να το συζητάω. Δεν με αφορούν τα χειμωνιάτικα των πολιτικών προσώπων”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!