Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βάσω Λασκαράκη – ΣΚΑΪ: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής – Πότε κάνει πρεμιέρα και σε ποια ζώνη;

Η Βάσω Λασκαράκη είναι έτοιμη να κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής, στον ΣΚΑΪ

Η ηθοποιός αναλαμβάνει τελικά τη μεσημεριανή ζώνη της Κυριακής, αφήνοντας εκτός τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που παρουσιαζόταν ως φαβορί για μια εκπομπή με παρόμοιο concept.

Ο ΣΚΑΪ προχώρησε σε αλλαγή του προγράμματός του ώστε στις 22 Οκτωβρίου στις 15.10 να κάνει πρεμιέρα το The Break όπως οριστικά θα ονομάζεται η εκπομπή.

Έχει γυριστεί το τρέιλερ της εκπομπής που όπως όλα δείχνουν θα έχει «κοριτσίστικο» χαρακτήρα, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε η Μάγκυ Ταμπακάκη που θα αναλάβει το κομμάτι της μαγειρικής.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

“Από την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 15:10, η Βάσω Λασκαράκη έρχεται στον ΣΚΑΪ με ένα σταθερό κυριακάτικο ραντεβού για όλα τα ωραία που συμβαίνουν γύρω μας. Take a Break για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, πρωτότυπες στήλες, celebrities της εγχώριας και της διεθνούς showbiz, κοσμικά events και δημοσιογραφικές έρευνες.

Διάλειμμα χωρίς μαγειρική, μόδα, ομορφιά, βόλτες στην πόλη και χαλαρές κουβέντες γύρω από τις σχέσεις και όσα συμβαίνουν στον κόσμο με χιούμορ και καλή διάθεση δε γίνεται! Η Βάσω και η ομάδα της ετοιμάζουν κάθε βδομάδα μια εκπομπή που δε θα θέλετε να πάει σε Break” αναφέρει μεταξύ άλλων το επίσημο δελτίο του σταθμού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!