Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

I am Celebrity: Έχασε στο πόντο και αποχώρησε νωρίς νωρίς

Τα πρώτα αγωνίσματα είχαμε στο I am Celebrity. Έτσι, στο κλείσιμο του δεύτερου επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα κλήθηκαν να ανακοινώσουν την πρώτη αποχώρηση.

Οι αποχωρήσεις από το παιχνίδι

Βέβαια, απρόσμενα, είχε προηγηθεί η οικειοθελής αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη που στηρίχθηκε σε λόγους υγείας. Ύστερα από μια σειρά ανορθόδοξων δοκιμασιών, λοιπόν, ένας διαγωνιζόμενος του Celebrity θα έπρεπε να αποχαιρετήσει νωρίς νωρίς τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου.

Στον τάκο της αποχώρησης, ως πρώτοι υποψήφιοι, βρέθηκαν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Νίκος Βαμβακούλας. Όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους αποχώρησαν από τον χώρο της δοκιμασίας αποχώρησης για να γυρίσουν ασφαλείας στο camp του.

Και ο Γιώργος Λιανός με την Καλομοίρα έδωσαν το σήμα της έναρξης του τελικού αγωνίσματος. Τελευταίος στον χρόνο σε αυτό ήρθε ο… Σταμάτης Γαρδέλης!

Έτσι, ο δημοφιλής ηθοποιός είναι ο πρώτος επώνυμος που αποχωρεί – στην κανονική ροή και όχι οικειοθελώς – από το Celebrity του ΣΚΑΪ. “Εντάξει, παιχνίδι ήταν. Ήταν ένα πολύ έντομο παιχνίδι τύχης και ταχύτητας” τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!